IT, Important

Evobyte – Junior Developers Accelerator, program educațional pentru viitoarele generații de ingineri software juniori

Evobyte – Junior Developers Accelerator, program educațional pentru viitoarele generații de ingineri software juniori

Programul Evobyte creat de SPOR în parteneriat cu companiile software SocialBee, Gameloft, Riverbed și Qualitance îți oferă acum acces spre primul tău proiect software în echipă și implicit spre primul tău loc de muncă în industria software.

Dacă ești absolvent(ă), student(ă) în ani mari cu studii în Informatică sau ai învățat singur(ă) lucrurile cele mai importante legate de algoritmi, limbaje de programare și tehnologii digitale atunci Evobyte e programul potrivit pentru tine.

Majoritatea angajatorilor cer o experiență pe care e destul de greu să o acumulezi. Astfel că bursele Evobyte îți oferă acces gratuit la un program de training intensiv extrem de valoros, cu durata de trei luni, la finalul căruia, ai o șansă de a primi o propunere de angajare în industria IT.

Programul Evobyte se derulează pe durata a 12 săptămâni și include 125 de ore de predare, mentorat și asistență directă, 25 de ore de training colateral (Product & Project Management, QA, Personal Branding), plus 275 de ore de lucru individual și în echipă strict pe proiecte.

Întâlnirile au loc față-în-față sau online, de minim două ori pe săptămână, iar întregul proces de învățare și dezvoltare este coordonat prin intermediul unei platforme digitale dedicate.

Ca să te înscrii la acest program, trebuie să completezi procesul de aplicare prin intermediul Linkedin. Este obligatoriu să depui un CV în care să detaliezi educația și experiența pe care le ai în domeniul software, să precizezi orașul de reședință (ideal Cluj sau București) și tehnologia de care ești interesat(ă).

După primirea candidaturii, echipa Școlii SPOR va face analiza candidaturii și, pentru candidații considerați potriviți, va derula o serie de teste online (de cunoștințe în domeniu) și de interviuri, la care vor participa și reprezentanții companiilor partenere.

Termenul de primire a candidaturilor pentru programul Evobyte este 3 aprilie 2022, iar recrutarea și selecția candidaților pentru grupele anunțate se va derula până la data de 10 aprilie 2022, moment din care începe programul efectiv.Lasă un răspuns

Site creat de