Din Oras

Explozie la un apartament din Cluj-Napoca! O femeie a suferit arsuri si a ajuns la spital (FOTO)

12737091 1332141450145542 386934602 o

O explozie a avut loc, in aceasta dimineata, la un apartament de pe Aleea Barsei din cartierul Marasti din Cluj-Napoca. O femeie in varsta de 70 de ani a suferit arsuri pe o suprafata semnificativa a corpului si a fost transportata de urgenta la spital.

Echipajele de interventie au fost solicitate pentru a interveni ca urmare a unei explozii care a avut loc la un apartament, intr-un imobil de locuinte, situat pe Aleea Barsei din Cluj-Napoca. In momentul respectiv, la momentul exploziei se afla o persoana de sex feminin, in varsta de aproximativ 70 de ani, care a suferit arsuri pe o suprafata semnificativa din corp si a fost transportata de urgenta de un echipaj SMURD la spital.

In apartament au fost distruse bunurile si partea de amenajare interioara. De asemenea, a fost deformat un perete dintre bucatarie si hol, precum si geamurile de la apartamentul respectiv. Peretii apartamentelor vecine au fost, de asemenea, crapati de suflul exploziei.

Cel mai probabil explozia s-a produs ca urmare a unor acumulari de gaze, rezultatul unor scurgeri de la aragazul din bucataria respectiva” a declarat pentru cluju.ro Andrei Biris, purtatorul de cuvant ISU Cluj.

Mai mult, trei autoturisme parcate in fata blocului au fost avariate de suflul exploziei.

La fata locului au intervenit mai multe echipaje de la politie, SMURD si pompieri.1 Comment

  1. „Peretii apartamentelor vecine au fost, de asemenea, CREPATI de suflul exploziei”.

    Eu inteleg ca suntem in Cuj, dar de aici si pana a scrie pe un portal de stiri cu regionalisme e o cale foarte lunga…parca am fi la o sueta intre colegi…

Lasă un răspuns

Site creat de