Din Zona

Explozie la un bloc din cartierul Gruia din Cluj-Napoca. O persoană a fost rănită (FOTO)

wexplozie 1

O explozie puternică s-a produs, în urmă cu puţin timp, la un bloc de locuinţe din Cluj-Napoca. Explozia a fost anunţată prin 112 pe strada Migdalului, în apropiere de stadionul CFR Cluj, în cartierul Gruia.

La faţa locului intervin echipaje ale pompierilor.

Se pare că explozia a avut loc la ultimul etaj al unui bloc, iar o persoană a fost rănită şi transportată la spital. Potrivit primelor informaţii este vorba de un student în vârstă de 19 ani care a suferit arsuri pe 15% din suprafaţa corpului.

În total au fost evacuate şapte persoane care se aflau în momentul exploziei în imobil, iar alte cinci persoane au primit îngrijiri medicale de la medici.

De asemenea, au fost afectate în total 12 locuinţe, precum şi structura de rezistenţă a blocului.

În acest moment Inspectoratul de Stat în Construcţii face o analiză pentru a stabili care este gradul de siguranţă al imobilului şi câte persoane trebuie evacuate.

Primăria dispune de 16 locuinţe de necesitate pentru a asigura găzduirea persoanelor afectate.

Deocamdată nu se ştie cu exactitate ce anume a provocat explozia. Reprezentanţii firmei distribuitoare de gaze se află la faţa locului pentru că împreună cu poliţiştii şi pompierii să stabilească împrejurările în care s-a întâmplat totul.Lasă un răspuns

Site creat de