Timp liber

Expoziţia de pictură „RE FRESH – PAINTING/ RESEARCH/ CLUJ ” la UBB Cluj

refresh ubb cluj

Universitatea Babeş-Bolyai, în parteneriat cu Universitatea de Artă şi  Design Cluj-Napoca, vă invită la deschiderea expoziţiei de pictură „RE FRESH – PAINTING/ RESEARCH/ CLUJ ”, eveniment din seria  găzduită de galeria Paul Sima. Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 18 noiembrie, ora 18.00, în incinta Galeriei Paul Sima, din cadrul Clubului Casei Universitarilor (str.Em.de Martonne, nr.1)

Expoziţia va reuni lucrări semnate de 3 tineri artiști, reprezentanţi ai noii generații de studenți ai Departamentului  Pictură din cadrul U.A.D. Cluj-Napoca : Flaviu Mureșan, Andrei Nuțu și Matei Păcurar.

Acest proiect expozițional reunește o constantă a preocupărilor celor trei tineri artiști, în care lucrările expuse face parte din primele lor proiecte personale. Acestea dezvăluie preocupările lor constante pentru studiul academic, prin redarea figurativului și a unei atmosfere puternic pesonalizate și corelată cu o tematică socială. Spațiul plastic este privit de către cei trei artiști ca resursă și potențial suport al unui imaginar complex ce conferă forță și senzualitate, dramatism și energie întregului ansamblu expozițional.

Flaviu Mureșan, Andrei Nuțu si Matei Păcurar, reușesc să ofere perspectivele unor direcții puternic individualizate, oferind totodată publicului o abordare contemporană a imaginii corpului uman. ori o scenografie în care corpul este subiect principal sau în care acesta constituie o premisă spre contemplare.

Expoziţia va fi deschisă în perioada 18 noiembrie 201615 ianuarie 2017.Lasă un răspuns

Site creat de