Timp liber

Expoziția „Tradiții Nipone” la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

traditii nipone la muzeul etnografic cluj

Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă aduce la cunoștiință prelungirea expoziției Tradiții Nipone.

Pentru că și noi și dumneavoastră dorim ca lucrurile bune și frumoase să țină cât mai mult, cu bucurie vă anunțăm că expoziția Tradiții Nipone, din cadrul Muzeului Etnografic al Transilvaniei, este prelungită până la data de 31 martie 2018. Nenumăratele cereri din partea publicului ne-au convins să ne reorganizăm în timp și spațiu, în așa fel încât să asigurăm accesul la această expoziție pentru încă două săptămâni.

Primită cu mare interes de comunitate și de mass-media, expoziția a atras vizitatori de toate vârstele. Cei mici au fost fascinați de săbii, păpuși și jucării iar doamnele de kimonouri, de spectaculoasele rochii de mireasă ori de arta servirii ceaiului. Cei care ne-au călcat pragul au admirat sutele de exponate puse la dispoziție cu generozitate de colecționari, au participat la ateliere de sumi-e și de origami, au pus întrebări ori și-au trecut Japonia pe lista de locuri obligatoriu de vizitat.

Program de vizitare: miercuri – duminică, între orele 10.00 – 18.00

Luni, marți: închisLasă un răspuns

Site creat de