Timp liber, Important

Expoziţie de construcţii LEGO la Cluj-Napoca

expozitie lego cluj

Tradiționala expoziție de construcții LEGO(R) a Asociației Brickenburg Ethnologia Galactica, organizată în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, își așteaptă vizitatorii până sâmbătă, 10 octombrie, la sediul muzeului, pe strada Memorandumului nr. 21.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului impresionante construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de membri ai Asociației Brickenburg. Ca de obicei, tematica expoziției este diversă, purtând vizitatorii prin diferite lumi imaginare realizate din celebrele cărămizi.

Vizitarea expoziției se face în condițiile speciale stabilite pentru perioada stării de alertă.

Asociația Brickenburg, cu sediul în Cluj-Napoca, este una din cele mai importante organizații de fani ai sistemului LEGO(R), fiind oficial recunoscuta la nivel mondial prin creațiile de înaltă clasă realizate de membrii săi, prezentate în tara și în străinătate, precum și prin evenimentele pe care le pune în practică.

Expoziția va fi deschisă de luni, 5 octombrie, până sâmbătă, 10 octombrie, între orele 10-18, la sediul central al Muzeului Etnografic al Transilvaniei, strada Memorandumului nr. 21.Site creat de