Social & Cultura

Expozitie la Cluj cu lucrari ale detinutilor. Banii vor fi folositi pentru rechizite scolare

expozitie detinuti

Fundaţia Umanitară Rescue, în colaborare cu Penitenciarul Gherla, organizează în perioada 22-25 septembrie 2015, în Foaierul Bibliotecii Judetene „Octavian Goga” din Cluj-Napoca, expoziția cu vânzare „Hand-Made Art”, dedicată școlarilor ai căror părinți sunt în detenție.

Vernisajul expoziției va avea loc în data de 22 septembrie la ora 13.00, în prezența doamnei lector universitar Lidia Stan, coordonator al proiectului, a doamnei Hortenzia Moţoc, educator in cadrul Penitenciarului Gherla și a domnului Cosmin Giurgiu, director al Fundaţiei Umanitare Rescue.

Lucrarile expuse sunt realizate sub îndrumarea doamnei profesor Lidia Stan, de către femei care execută pedepse privative de libertate în Secția exterioară Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla.

Expoziția va fi deschisă publicului larg pe toată durata organizării, în intervalul orar 08.00-20.00, iar doritorii vor putea achiziționa exponate, zilnic între orele 15.00 și 17.00.

Sumele de bani care se vor strânge în urma acestei acţiuni, vor fi folosite de către Fundaţia Rescue, în vederea achiziționării de rechizite scolare pentru 40 de copii proveniți din familii a căror parinți sunt privați de libertate, în urma unor condamnări.Lasă un răspuns

Site creat de