Social & Cultura

Fa-ti viata mai roz cu aparatele de aer conditionat Gree

aer conditionat Gree

Esti in cautarea unui aparat de aer conditionat Gree? Aceasta companie a devenit un producator important de sisteme de climatizare inca din anul 1921. Inca din aceeasi perioada, produsele lor au fost apreciate pentru calitate si au fost considerate cele mai bune de pe piata.

Avantajul principal al unitatilor Gree este dat de garantie, care dureaza pana la 7 ani din momentul achizitiei. Totusi, exista si alte motive pentru care sa cumperi un astfel de produs. Iata ce modele sunt disponibile la oferta si ce trebuie sa stii despre ele!

FAIRY A1 GWH09ACC-K6DNA1A

Aceste aparate de aer conditionat Gree sunt ideale atat pentru un dormitor, cat si pentru o sufragerie sau pentru o camera de dimensiuni mari. Generatorul Cold Plasma care este prezent pe gama Fairy sterilizeaza bacteria Ecoli si elimina mirosurile neplacute. Acest proces are loc prin emiterea de ioni negativi. Drept urmare, vei sti sigur faptul ca respiri un aer curat si sanatos. Suprafata acoperita de un produs cu puterea de 9.000 BTU ajunge pana la 25 mp, iar pretul de achizitie este de 2.038,00 RON.

BORA ECO A4 GWH18AAD-K6DNA4B

Gama Bora reprezinta noua serie de aparate de aer conditionat Gree si este cunoscuta pentru tehnologia integrata in interior. Exista posibilitatea de control inteligent prin Wi-Fi, precum si programarea temperaturii de la distanta. Filtrul Catechin imbunatateste calitatea aerului si reduce mirosurile neplacute, precum si riscul de a se dezvolta alergii.

Designul nu este doar unul inovativ, ci asigura o eficienta puternica si o functionare silentioasa. Modul de autorestart reporneste aparatul pastrand setarile anterioare. Acesta este un beneficiu util in cazul realimentarii cu energie dupa o pana de curent. De asemenea, exista un modul de incalzire, precum si unul de dezghetare inteligent. Acesta reduce pierderile de energie si timpul de decongelare, fara sa existe un program presetat.

 

aer conditionat Gree 2
aer conditionat Gree

Gree U-Crown GWH09UB-K3DNA4F

Acest aparat de aer conditionat Gree este dotat cu tehnologie Inverter si a fost proiectat pentru a reduce cu pana la 65% din consumul de energie. Regimul de racire se afla in intervalul -18,+54, iar cel de incalzire in intervalul -30, +24. Clasa A++ atesta calitatea si faptul ca te poti astepta la o eficienta mare pentru un cost redus.

In sezonul de iarna, preincalzirea inteligenta ofera protectie impotriva frigului si te ajuta sa treci mai rapid peste sentimentul inconfortabil cauzat de temperatura de afara. Exista inclusiv un modul Turbo, care duce temperatura la capacitate maxima intr-un timp scurt. In plus, beneficiezi de 7 trepte de viteza. Aparatul afiseaza un cod de eroare in cazul in care apare o anumita defectiune, indicandu-se cauza si diminuandu-se timpul de reparatie prin autodiagnoza.

Cum alegi un aparat de aer conditionat Gree?

Gree Electric Appliances Inc din Zhuhai, China a devenit cel mai mare producator de aparate de aer conditionat la nivel mondial. Acest brand produce pana la 27 de milioane de unitati rezidentiale si 2 milioane de unitati comerciale anual. Alegerea unui model nu este insa intotdeauna o sarcina usoara. Daca-ti doresti o performanta superioara, cauta un echipament care sa dispuna de freonul R-32. Acesta reduce impactul asupra mediului cu peste 68% fata de produsele dotate cu R-410A.

Al doilea lucru pe care-l verifici este capacitea de racire. Incaperile de peste 50mp si 3 metri inaltime necesita un debit mare, care depaseste uneori intervalul de 18.000 BTU. Nu este recomandata insa utilizarea unui singur produs pe hol pentru toate camerele, deoarece aceasta actiune nu produce rezultate. In schimb, discuta cu un specialist si alege o solutie adaptata la nevoile tale. La un magazin online ca Vollmax beneficiezi de numeroase aparate de aer conditionat Gree disponibile la promotii!Lasă un răspuns

Site creat de