De Vazut

Facebook a introdus "Reactions" şi în România pentru a exprima emoții dincolo de simplul „Like”

facebook reactions

Facebook a introdus „Reactions” şi în România pentru a exprima emoții dincolo de simplul „Like”

Reprezentanţii Facebook au introdus „Reactions”, o extensie a opțiunii „Like”. Aceste butoate suplimentare îi vor ajuta pe utiizatori să-și exprime și alt tip de reacții precum uimirea, supărarea sau tristețea.

„Love,” „Haha,” „Wow,” „Sad” si „Angry” sunt opțiunile pe care le include Reactions și care sunt disponibile in Romania incepand de astazi.

Reacţiile îţi vor oferi noi modalităţi de a exprima, iubirea, uimirea, umorul sau tristeţea. Nu am introdus butonul de DISLIKE, însă acum poţi alege din mai multe stări pentru a exprima starea ta cu privire la o postare” a declarat CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg.

Începând de astăzi poţi să adaugi una din noile reacţii la o postare mutând cursorul mouse-ului pe butonul de LIKE. În acel moment vor apărea toate reacţiile, astfel încât vei putea alege ce stare îţi dă o anumite postare. De pe telefon, reacţiile pot fi accesate apăsând pe butonul LIKE, după care vor apărea restul reacţiilor, de unde veţi putea alege.

Am încercat să găsim noi căi pentru ca persoanele să se exprime pe Facebook. Este o extensie a opțiunii Like și caută să ofere noi moduri pentru a interacționa cu conținutul„, a declarat pentru EFE responsabilul acestui produs destinat rețelelor de socializare, Chris Tosswell.

Opțiunile vor fi disponibile doar pentru a interacționa cu ceea ce s-a postat, nu și cu comentariile asociate.1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de