Uncategorized

FACEBOOK introduce oficial butonul de DISLIKE

dislike facebook

Mark Zuckerberg a declarat, ieri, că butonul de „Dislike” este foarte aproape să fie implementat. Acesta mai are puţin până la testele finale, după care urmează să fie accesibil utilizatorilor Facebook. Butonul de „Dislike” este una din cele mai cerute modificări, încă de la apariţia reţelei de socializare.

Mark Zuckerberg, CEO-ul reţelei de socializare a anunţat că respectivul buton se va adăuga butonului „LIKE” deja existent.

La o întâlnire ţinută marţi la sediul companiei Facebook în Menlo Park, California, Zuckerberg a confirmat faptul că butonul de Dislike va fi disponibil în curând, explicând că acesta le va permite utilizatorilor să îşi exprime emoţiile într-un mod mai realist şi le va oferi posibilitatea unei alegeri.

Cred că lumea întreabă de butonul de Dislike de mult timp. Astăzi este o zi specială, deoarece astăzi este ziua în care spun că lucrăm la el și livrarea să. Ei (n.r. Utilizatorii Facebook) doresc să exprime empatie. Nu orice moment este unul bun”, a declarat Zuckerberg, conform CNBC.Lasă un răspuns

Site creat de