Uncategorized

Fara zapada de Craciun la Cluj-Napoca. ANM a anuntat vreme calda

Fara zapada de Craciun la Cluj-Napoca. ANM a anuntat vreme calda

Ultimele doua saptamani ale anului 2015 vor fi caracterizate, în general, de o vreme frumoasa, cu valori termice diurne ce se vor situa peste mediile multianuale ale perioadei, în timp ce precipitatiile sub forma de ninsoare slaba vor fi prezente în majoritatea zonelor spre finalul anului, precum si în primele zile din 2016, anunta Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

În Cluj, în perioada 21 – 28 decembrie, vremea se va mentine mai calda decât ar fi normal pentru ultima decada a acestei luni, respectiv o medie regionala a maximelor de 3 – 7 grade si a minimelor de pâna la zero grade, cu valori chiar si mai ridicate în zilele de 23 si 24 decembrie.

Pentru sfârsitul de an, dar si în primele zile de ianuarie este estimata o racire a vremii care va determina un regim termic mai apropiat de cel specific perioadei, fiind de asteptat medii de la zero la 3 grade, ziua, si între -7 si -3 grade noaptea.

Precipitatii slabe cantitativ si trecatoare vor fi posibile în perioada 26-27 decembrie, iar probabilitatea de aparitie a acestora va creste din nou dupa 1 ianuarie.Lasă un răspuns

Site creat de