Sport, Important

Fed Cup la Cluj | România are cea mai valoroasă echipă de Fed Cup din lume

simona halep fed cup cluj

România și Elveția se întâlnesc în 21 și 22 aprilie, la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă, în play-off-ul primei Grupe Mondiale a Fed Cup by BNP Paribas. Meciul asigură echipei victorioase un loc între cele mai bune opt echipe naționale feminine din lume.

Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și căpitanul-nejucător Florin Segărceanu s-au întâlnit cu ziariștii pentru primele impresii legate de meciul din week-end.

Mă simt bine mereu pe zgură şi am destul de multă încredere pentru turneele următoare, dar mă gândesc în primul rând la Fed Cup acum şi sper să câştig fiecare meci pe care îl joc aici. Este o suprafaţă bună pentru mine şi vom vedea ce va ieşi„, a spus Simona Halep.

Pentru căpitanul nejucător Florin Segărceanu lucrurile sunt clare: „Avem o echipă foarte bună. Important e ca la ora meciului toată lumea să fie sănătoasă, să avem şi puţină şansă şi să reuşim această victorie„.

România are în acest moment cea mai valoroasă echipă de Fed Cup din lume, cu cele patru jucătoare în Top 40, și cu nr. 1 mondial pe teren.Lasă un răspuns

Site creat de