Uncategorized

Fed Cup: Romania va juca impotriva Germaniei! Meciurile vor avea loc tot la Cluj-Napoca

Fed Cup

ACTUALIZARE 11 Februarie: Meciurile Romania v. Germania din cadrul Fed Cup se vor juca, oficial, la Cluj-Napoca in Sala Polivalenta.

Anuntul a fost facut de presedintele Federatiei Romane de Tenis.

Meciul cu Cehia de la Cluj-Napoca a fost foarte bine organizat, atmosfera a fost incredibilă, iar fetele s-au simțit atât de bine încât am decis să ne întoarcem acolo pentru acest important meci cu Germania. Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei României, a discutat cu jucătoarele și de comun acord au decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă, dar, de data aceasta, pe zgură”, a anuntat George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis..


 

România şi-a aflat adversara din barajul pentru Grupa Mondială I, din Fed Cup. Româncele vor întâlni Germania, iar meciurile vor avea loc în România, conform tragerii la sorţi. Meciurile ar putea avea loc tot la Cluj-Napoca.

Simona Halep, Monica Niculescu şi compania vor juca pe 16-17 aprilie în play-off-ul Grupei Mondiale I. Câştigătoarea disputei dintre România şi Germania îşi va asigura un loc în sferturile Fed Cup 2017.

Germania a pierdut în sferturile Grupei Mondiale, pe teren propriu, scor 2-3 în faţa Elveţiei. Cea mai bună sportivă a Germaniei este Angelique Kerber (locul 2 WTA), deţinătoarea trofeului la Australian Open.

Echipa de Fed Cup a Germaniei:

Angelique Kerber (2 WTA)
Andrea Petkovic (23 WTA)
Annika Beck (39 WTA)
Anna-Lena Groenefeld (25 WTA la dublu)

România și Germania s-au mai întalnit o singură dată, în 1974, în sferturile de finală ale Grupei Mondiale când RFG a învins cu 3-0.

În celelalte meciuri de baraj se vor întâlni Rusia și Belarus, Spania și Italia, Australia și SUA.Lasă un răspuns

Site creat de