Sport

FedCup: România – Germania 1-1. Begu a fost învinsă, iar Halep a câştigat

FedCup Simona Halep

România se află la egalitate cu Germania, scor 1-1, după prima zi a competitei FedCup organizată în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Peste 6000 de spectatori au susţinut-o, de la ora 13, pe Irina Begu (locul 35 WTA) care a întâlnit-o, în primul meci, pe cea mai bună sportivă din lotul Germaniei, Angelique Kerber (locul 3 WTA). Irina Begu a făcut un meci bun, însă cu toate că a fost împinsă de la spate de suporterii romani, nemţoaica a reuşit să se impună în două seturi, scor 6-2, 6-3.

În cel de-al doilea meci, cea mai bună rachetă a României, Simona Halep (locul 6 WTA), a câştigat în trei seturi 6-4, 6-7 (5), 6-4 în fata nemţoaicei Andrea Petkovic (locul 30 WTA). Pe parcursul meciului, care a durat aproape 3 ore, Simona Halep a fost susţinută neîncetat de cei peste 6000 de spectatori. În final, după prima zi de FedCup România se află la egalitate cu Germania (1-1) şi păstrează şanse mari de victorie pentru meciul de duminică.

Mâine, de la ora 13, se vor întâlni Simona Halep – Angelique Kerber, respectiv Irina Begu – Andrea Petkovic, la simplu, și Monica Niculescu/Alexandra Dulgheru – Annika Beck/Julia Goerges la dublu.

Vă reamintim că meciul România – Germania, care se desfăşoară în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, contează barajul pentru menținerea în Grupa Mondială a Fed Cup.

Mai multe imagini gasiti pe pagina de facebook cluju.ro (click AICI)Lasă un răspuns

Site creat de