Important, Timp liber

Fedde Le Grand şi Tujamo revin la Cluj în cadrul TiMAF

OVERNIGHT, cel mai nou concept de entertainment din Transilvania aduce la Cluj-Napoca, în Sala Polivalentă, pe 21 octombrie, de la ora 21.00, doi dintre cei mai îndrăgiţi DJ mondiali, FEDDE LE GRAND şi TUJAMO.

Cei doi artişti se află în topul preferinţelor publicului din România fiind prezenţi la primele două ediţii ale festivalului UNTOLD, dar şi pe scenele festivalurilor Tomorrowland, Sziget, Ultra şi Exit. Organizatorii spun că surprizele nu se opresc aici şi că în curand va fi anunţat un al treilea artist de talie internaţională care va urca pe scena OVERNIGHT.

Cei doi artişti se află în top 100 DJ MAG, cea mai prestigioasă publicaţie în domeniu care alcătuieşte în fiecare an topul mondial a celor mai apreciaţi DJ. După fiecare spectacol avut în România, FEDDE LE GRAND pleacă spunand “Ne vedem în curand” şi se ţine mereu de promisiune.

Melodia “Put your hands up for Detroit” spune aproape totul despre FEDDE LE GRAND, DJ-ul olandez de 38 de ani, mereu headliner la cele mai mari festivaluri din lume. Le Grand este cunoscut și pentru piese remixate ale unor artiști precum Coldplay, Shakira, Rihanna și Michael Jackson.

TUJAMO, tânărul DJ de doar 28 de ani a fost mereu fascinat de fanii din România si s-a reîntors aici de fiecare dată cand a avut ocazia. TUJAMO înseamnă Matthias Richter, un producător de muzică electro-house care vine din Germania. Și-a început cariera la vârsta de 17 ani, iar primul său hit “WHO” a ieșit pe piață în 2011, în colaborare cu Plastik Funk. TIESTO și FEDDE LE GRAND sunt doar doi dintre DJ cu care a colaborat până acum.

Biletele vor fi disponibile spre vânzare de Vineri, 7 octombrie 2016. Primele 1000 de bilete la preţul de 70 de RON vor fi disponibile online pe www.in-town.ro şi la sediul OMNIPASS de pe strada Avram Iancu, nr:27 din Cluj-Napoca.

După epuizarea acestora, costul biletelor va fi de 90 de RON până în ziua evenimentului şi vor fi disponibile în locaţiile de mai sus, plus în locaţiile partenerilor menţionate pe www.timaf.com. Cine se lasă pe ultima sută de metri, adică ziua concertului, va plăti 100 de RON pentru un bilet.OVERNIGHT este un eveniment organizat în cadrul TIMAF (Transylvania International Music and Arts Festival).

TiMAF, cel mai complex festival de cultură din Transilvania, a ajuns la cea de-a VI-a ediţie. TiMAF reprezintă un program integrat care prezintă un concept unic în România, care aduce la un loc toate artele, inclusiv arte de graniţă, având în program activități din domenii precum: arte plastice, artele spectacolului, arte decorative, arte stradale, literatură, creație și meșteșugărit, design vestimentar şi design de interior. La ediţia din acest an, în cele 18 zile de festival vor avea loc peste 20 de evenimente culturale cum ar fi: spectacole de teatru, concerte de muzică, stand up comedy, ateliere educaţionale şi expoziţii. Mai multe informatii găsiţi pe www.timaf.com.Lasă un răspuns

Site creat de