Important, Politic

Federația Tinerilor din Cluj a lansat campania #VOTare

#VOTare

Federația Tinerilor din Cluj a lansat campania #VOTare pentru stimularea implicării civice și informarea corectă a tinerilor în procesul electoral.

Campania #VOTare își propune să ofere tinerilor informații esențiale despre calendarul alegerilor, importanța alegerii reprezentanților la nivel local, național și european, rolul funcțiilor pe care aceștia le vor deține în viitor, precum și impactul pe care activitatea lor o va avea asupra vieții de zi cu zi a comunității.

Prin intermediul platformelor de social media, Federația Tinerilor din Cluj va oferi informații relevante și actualizate despre procesul electoral, încurajând tinerii să-și exercite dreptul de vot în mod responsabil și informat.

Pe lângă partea de informare online, campania #VOTare va include și activități interactive on-site, cum ar fi focus grupuri cu elevii care vor avea pentru prima dată dreptul de a vota în acest an. Scopul acestor întâlniri este de a identifica barierele în implicarea civică a tinerilor și de a-i stimula să-și exercite drepturile democratice.

O altă inițiativă importantă în cadrul campaniei #VOTare este dezbaterea cu candidații la alegerile europarlamentare, care va avea loc pe data de 14 mai, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, sala Transilvania.

Această dezbatere va oferi o platformă crucială pentru dialogul direct între tineri și candidați, contribuind astfel la o mai bună înțelegere a problemelor și a soluțiilor propuse.

Pentru mai multe informații despre campania #VOTare:

Instagram: https://www.instagram.com/ftcluj/ 

Facebook: https://www.facebook.com/FTCluj 

TikTok: https://www.tiktok.com/@ftcluj 


Sloganurile anemice care reflectă superficialitatea candidaților la Primaria Cluj-NapocaLasă un răspuns

Site creat de