Social & Cultura

Femeile din Cluj pot beneficia de evaluare medicala oncologica gratuita

9eabfefc a1ef 41a6 8b19 bf594e00d2b4

Pacientele judetului Cluj care sufera de afectiuni ginecologice au posibilitatea sa obtina  opinie medicala din partea medicilor din Istanbul, in mod gratuit.

Prof. Dr. Doc. Cem İyibozkurt, Specialist in Ginecologie Oncologica vine in Cluj Joi, 14 aprilie, pentru a oferi femeilor cu cancer de col uterin, cancer ovarian dar si alte probleme ginecologice, opinia sa cu privire la diagnostic, schema de investigatii sau tratament.

Prof. Dr. Doc. Cem İyibozkurt  foloseste, in cadrul spitalului din Istanbul,  metode de tratament de ultima generatie, metode ce pot ajuta pacientele sa trateze afectiunile de care sufera. Printre acestea regasim:

Metoda HIPEC, chimioterapia hipertermica intraperitoneala, care ajuta la depistarea la nivel microscopic a celulelor canceroase si eliminarea acestora prin chimioterapie aplicata in timpul interventiei chirurgicale.

Spectrofotometria, efectuata cu ajutorul aparatului LuViva, metoda care poate evalua posibilitatea de a dezvolta anormalii in urmatorii 2 ani, modificari care nu se pot determina la testul de lama Babes Papanicolau,  astfel pacientele vor putea afla din timp daca pot suferi de cancer de col uterin.

Serviciul de second opinion este gratuit si se face pe baza dosarului medical al fiecarui pacient.Traducerea in limba romana va fi asigurata.

Intalnirile cu medicul  au loc la Grand Hotel Napoca, Sala Ambasador, Str. Octavian Goga, nr. 1, Cluj-Napoca, numai pe baza de programare, la numerele de telefon precizate mai jos.

Persoana de contact:  Eva Pavel

Telefon Mobil: 0723 224 923, 0727.224.973

Mail: office@liv-romania.roLasă un răspuns

Site creat de