Din Zona

În Inima Clujului: Fermele de Gazon Luna și Povestea Tricoului Record

Fermele de Gazon Luna

Situată în inima județului Cluj, comuna Luna, lângă Câmpia Turzii, adăpostește nu doar frumusețea naturală a României, ci și ambiția neobosită a oamenilor ce lucrează aici. Un astfel de exemplu vibrant este cel al Fermelelor de Gazon Luna, care a făcut recent istorie, și a fost gazda pentru stabilirea recordului mondial: cel mai mare tricou din lume!

Fermele de Gazon Luna și Povestea Tricoului Record

Stabilirea acestui record nu a fost doar o dovadă a măiestriei și ambiției, ci și o oportunitate de a arăta lumii ce are România mai bun de oferit. Fermele de Gazon Luna nu sunt doar producători de gazon de calitate superioară, ci și ambasadori ai spiritului românesc, care îmbină tradiția cu inovația.

Tricoul a măsurat incredibila dimensiune de 108.96 m lungime și 73.48 m lățime când a fost desfășurat pe 27 martie oficial la București. Înainte de desfășurarea lui pe terenul de rugby, antrenamentul de desfășurare a celui mai mare tricou din lume a fost realizat la fermele de gazon Luna, unul dintre cei mai mari producători de rulou de gazon natural premium din România.

preparations ground march26190
În Inima Clujului: Fermele de Gazon Luna și Povestea Tricoului Record 6

Cel mai mare tricou din lume desfășurat la Fermele de gazon Luna

Materialul tricoului a fost realizat din 250.000 de sticle de plastic reciclate, iar colectarea lor a durat peste trei săptămâni, iar croitoresele au avut nevoie de o lună pentru a-l coase.

Designul reprezintă o reinterpretare a steagului național, un brâu tricolor care este folosit și pe echipamentul oficial al echipei de rugby din România.

preparations ground march2644

Asociația 11even a avut ideea de a stabili acest record în cadrul unei campanii de reciclare, pentru a provoca copiii și adulții din toată România, nu doar să recicleze, ci și să facă parte dintr-un record mondial.

preparations ground march2610

Succesul acestui proiect a fost posibil datorită colaborării strânse dintre membrii comunității, echipele tehnice și, desigur, echipa pasionată de la Fermele de Gazon Luna. Este o dovadă clară că atunci când comunitatea se unește pentru o cauză comună, limitele sunt doar în imaginația noastră.

capture1

În încheiere, Fermele de Gazon Luna reprezintă esența spiritului românesc: ambiția de a excela, mândria în ceea ce creează și dorința de a împărtăși aceste realizări cu lumea. Recordul mondial stabilit este doar începutul unei călătorii fascinante. Cine știe? Poate următorul record va fi chiar mai spectaculos!
Lasă un răspuns

Site creat de