Timp liber

Festivalul de Film Rusesc ”Seri în Moscova” revine la Cluj

Festivalul de Film Rusesc ”Seri în Moscova” revine la Cluj

Asociația Vostok Group- Cluj-Napoca, împreună cu  Centrul Rus de Știință și Cultură București  și Cinema Victoria, organizează Festivalul de Film “Seri în Moscova”, ediția a II – a.

Acest eveniment are loc în Cluj-Napoca, la Cinema “Victoria”, începând din data de 8 noiembrie și încheindu-se în data de 11 noiembrie.

În acest an, filmele selectate pentru proiecție sunt o selecție reprezentativă pentru creația actuală a cinematografiei rusesti : comedie, dramă, romantic și acțiune.

Evenimentul îmbină creația cinematografică actuală, cu spiritul și realitățile societății rusești.

În cadrul evenimentului se vor desfășura și activități cultural-sociale , iar filmele vor fi subtitrate în limba română și vor avea durate între 1.5 și 2.5 ore.

 Festivalul “ Seri în Moscova” are ca scop promovarea și familiarizarea tinerilor și persoanelor interesate de artă, cultură și istoria zonei estice a planetei.

„Am fost bucuroasă să constat că prima ediție a reprezentat un interes pentru public și că a fost un real succes. De asemenea, mulțumim sponsorilor și partenerilor. Și de aceasta dată așteptăm un public cât mai numeros și promitem participanților că vor fi plăcut suprinși.” declară project managerul evenimentului, Diana Escariu.

filme rusesti la cinema victoria cluj

Asociația „Vostok Group” este o asociație cu un specific de activitate ce vizează dezvoltarea si promovarea relațiilor politico-economice, culturale și de tineret între România, statele spațiului ex-sovietic, în general, Rusia în special, precum și cu Turcia, Iran, China și Mongolia. Proiectele organizației se axează în principal pe organizarea de evenimente culturale, dezbateri politice, analize și vizite de studiu.Lasă un răspuns

Site creat de