Social & Cultura

Festivalul Internaţional de Film de Scurt Metraj ClujShorts se va desfăşura în aprilie

ClujShorts 2017

Festivalul International de Film de Scurt Metraj ClujShorts a anuntat lista celor 52 de filme care vor concura pentru premiile ClujShorts și ClujShorts Trophy 2017.

In ultimele câteva luni, echipa de selecție a avut o muncă, nu prea ușoara ce e drept, de a selecta filmele care constituie Selecția Oficială, cu 158 scurtmetraje, pe care o va prezenta publicului clujean in perioada 3-9 aprilie la Cinema Victoria.

Dintre acestea doar cele mai bune și care totodată îndeplinesc toate rigorile artistice și tehnice intră în Competiția Oficială a festivalului. Juriului ( Ioan Pop-Curșeu, Gabor Xantus și Francisc Koos) îi revine sarcina și mai grea de a departaja și premia cele 52 de filme.

Ca și în anii precedenți, această „putere”, de a decide un premiu, va reveni și publicului, care va putea vota filmul preferat, precum și presei clujene, care va desemna un film câștigător; pentru Premiul Publicului și Premiul Presei participa toate cele 158 de filme ce constituie Selecția Oficială.Lasă un răspuns

Site creat de