Timp liber, Important

Festivalul Jazz in the Park 2021 va avea loc în toamnă, în tot orașul Cluj-Napoca

70.000 de participanţi la Jazz in The Park | Participanţii au donat 13.200 de euro pentru dezvoltarea unor proiecte artistice

Jazz in The Park 2021

Dorința firească de a avea un festival care să se desfășoare la cele mai înalte standarde i-a determinat pe organizatorii Jazz in the Park să unifice cele două proiecte planificate pentru 2021 – Jazz în Tot Orașul și Jazz în Parcul Etnografic – într-unul singur.

Jazz in The Park 2021 va avea loc în septembrie

Astfel, Jazz in the Park, câștigător al titlului Best Small Festival la European Festival Awards 2019, va avea loc în perioada 2-5 septembrie 2021, în mai multe locuri din Cluj-Napoca, printre care Parcul Etnografic, Iulius Parc, Parcul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară și Muzeul de Artă.

Directorul Jazz in the Park a oferit mai multe detalii

’’Întotdeauna ne-am dorit să oferim o experiență cât se poate de bună atât artiștilor participanți la festival, cât și publicului nostru.

După lungi dezbateri, am luat decizia de a ne concentra atenția asupra unui singur mare proiect, la începutul lunii septembrie, întrucât contextul actual ne arată că sunt șanse mult mai bune să facem un eveniment de calitate în a doua parte a verii.

Partenerii noștri sunt încântați de decizie, artiștii disponibili la începutul lunii septembrie sunt mult mai mulți și, nu în ultimul rând, sperăm într-o claritate mult mai mare cu privire la regulamentul de evenimente în aer liber pentru luna septembrie. Suntem foarte determinați să facem un eveniment memorabil, dar și util pentru comunitatea noastră, și suntem mult mai confortabili cu această nouă structură.

Nu vom mai da înapoi de la acest plan și vă invit să ne urmăriți comunicarea, fiindcă de aici încolo sperăm să vă dăm cât mai multe vești bune și concrete’’, a spus Alin Vaida, directorul Jazz in the Park.

Jazz in the Park se va deschide pe 2 septembrie

Potrivit noilor planuri, festivalul se va deschide joi, 2 septembrie, cu un concert în Iulius Parc.

Ce surprize au pregătit organizatorii Jazz in The Park

În celelalte trei zile vor avea loc zeci de concerte, workshopuri, evenimente speciale și multe alte activități legate de muzică, fiecare loc din festival urmând a avea un concept special.

De asemenea, vor exista programe speciale pentru organizatorii locali care vor dori să facă parte din festival.Lasă un răspuns

Site creat de