Timp liber, Important

Festivalul MOX nu va fi organizat şi în 2020

mox 2016 corturi

Organizatorii festivalului MOX (Music Outdoor eXperience) au anunţat că anul acesta evenimentul nu va mai fi organizat.

A fost minunat, a fost extraordinar, a fost moxific. 8 ediții care de la an la an ne-au adus pe tot mai mulți împreună. Din povești au ajuns să devină amintiri, din străini am ajuns să devenim prieteni, dintr-o excursie la munte cu cortul a crescut #MOX.

Vă mulțumim tuturor pentru toate aceste experiențe pe care le-am trăit împreună, pentru fiecare minut, fiecare secundă, fiecare suflare, pentru fiecare picur de rouă și fiecare fir care s-au conectat și au scris această poveste #MusicOutdoorExperience.

Timpul trece, iar amintirile vor fi din ce în ce mai puternice pentru fiecare. A fost și este o onoare pentru noi că am reușit să vă bucurăm pe atât de mulți și că în acești ani, pentru 4 zile, am devenit parcă o familie. Probabil unu dintre cele mai frumoase sentimente pe care le simțim. Anul acesta vom lua o pauză, 2020 va fi un reset pentru noi în care ne vom aduna toate gândurile. Da, e o veste amară, dar știm că anul acesta va trece cât ai pocni din degete și că ne vom revedea parcă mâine, în 2021.

Cu toată dragostea, echipa MOX„, au transmis organizatorii.Lasă un răspuns

Site creat de