Timp liber, Important

Festivalul Silvoiței va avea loc în perioada 17-18 septembrie

festivalul silvoitei

Festivalul Silvoiței, ediția a IV-a, va avea loc în perioada 17-18 septembrie 2022.

Anul acesta, la ediția a IV-a, Festivalul Silvoiței aduce două zile de neuitat în armonie cu natura pentru întreaga familie.

Un timp în care cei prezenți pot experimenta bucuria și aventura vieții de la sat împreună cu cei dragi.

Comuna Vultureni se află la 25 de km de Cluj-Napoca, iar comunitatea de artiști și producători din zonă a inițiat în 2018 prima ediție a Festivalului Silvoiței.

Încă de la început, participanții s-au bucurat de mâncarea gătită pe foc de lemne și diverse activități potrivite pentru toate vârstele.

Programul zilnic este de la 10.00 la 18.00 în 17 și 18 Septembrie 2022.

„Ne dorim  să creăm o experiență excelentă pentru toți vizitatorii așa că vă încurajăm să luați bilete online, beneficiind de pachetele speciale și având ocazia să participați la diverse concursuri”, transmit organizatorii.

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul Asociațiel La Vultureni aici: bit.ly/silvoita22

Activități pentru toate vârstele

Participanții sunt așteptați și anul acesta cu silvoiță proaspătă, preparată la ceaun, la fața loculuii, cu mâncare tradițională, zeci de activități în aer liber pentru copii și piață cu produse locale numai bune de dus acasă pentru savurat acum sau la iarnă.

În timp ce silvoița fierbe domol, participanții se vor putea bucura de:

  • ridicare cu balonul cu aer cald
  • concursuri, activități & jocuri pentru copii: alergat pe baloți, concurs de cărat cu roaba sau de sărit cu sacul, diverse jocuri sportive precum fotbal, volei sau badminton.
  • ateliere creative: pictură și atelier de modelaj în lut cu artista ceramist Cristina Pop din Vultureni
  • plimbări cu tractorașul,  căruța sau călare cât și diverse drumeții ghidate pe dealurile din împrejurimi
  • mâncare tradițională delicioasă: gulaș, balmoș, plăcinte, zacuscă pe foc de lemne, ciocolată de casă, silvoiță proaspătă, sucuri naturale, limonadă și sirop.
  • Un timp de conectare și discuții cu cei dragi sau cu oamenii locului.

Toate activitățile pentru copii și adulți sunt gratuite pe baza biletului de intrare, excepție face ridicarea cu balonul cu aer cald, pentru care se achită o taxă suplimentară în cadrul evenimentului.

Se caută voluntari

Dacă ai peste 14 ani și dorești să te alături echipei de voluntari pasionați, atât de importanți la Festivalul Silvoiței, intră să aici: https://www.facebook.com/VultureniDeClujLasă un răspuns

Site creat de