Timp liber

Festivalul „Traista cu poveşti” la Cluj-Napoca

Traista cu poveşti

Festivalul “Traista cu povesti” – un eveniment multicultural ce coincide cu World Storytelling Day – este organizat de Asociația Firul Ariadnei, Fundația Părinți din România și A Multicultural Approach, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Primăria Cluj-Napoca, Inspectoratul Școlar Cluj și Biblioteca Județeană Octavian Goga.

Copiii sunt așteptații la festival să asculte și să spună basme, să deseneze în cadrul atelierelor, să participe la concursuri de scris povești și de desenat eroi din basme tradiționale, la ateliere creative, să vizioneze proiecții de animație și diafilm, spectacole de teatru de păpuși, lansări de carte etc.

În traista cu povești, veți descoperi basme tradiționale aduse de diferite entități culturale și artistice clujene: povestitori, ilustratori de carte, reprezentanți ai culturilor poloneză, maghiară, franceză, braziliană, ucraineană, armeană, rusă, chineză, burundeză, turcă, portugheză și românească, actori și librari.

De vineri, 17 martie până duminică, 19 martie, Festivalul „Traista cu povești” este găzduit de Muzeul Etnografic al Transilvaniei între orele 10 și 18.

Evenimentul aduce în fiecare an ceva nou : dacă anul trecut descopeream împreună diafilmele copilăriei, în acest an vă invităm la un picnic de poveste, duminică, în curtea Muzeului Etnografic (aduceți-vă un pled, o gustare și o carte de povești preferată).

Luni, 20 martie, Festivalul va ajunge pentru prima dată într-un cartier al Clujului, la Cinema ”Dacia ”Mănăștur între orele 9-14 și la Biblioteca Județeană „Octavian Goga”, Filiala „Traian Brad”, Mănăștur, între orele 15-19.

Bilet de intrare 5 leiLasă un răspuns

Site creat de