Timp liber, Important

Filarmonica de Stat Transilvania va susţine un concert în aer liber în Parcul Etnografic Cluj

Două muzee din Cluj au fost incluse în prestigiosul Ghid Michelin

Actualizare: Din cauza vremii nefavorabile, concertul a fost anulat. Organizatorii vor anunţa în perioada următoare când va avea loc evenimentul.


Filarmonica de Stat Transilvania, în colaborare cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, organizeaza vineri, 19 iunie, începând cu ora 18, concertul „O gură de rai”.

Acesta este susținut de Corul Filarmonicii de Stat Transilvania, cu participarea dirijorului Cornel Groza și a actorilor Ionuț Caras și Matei Rotaru.

Evenimentul are loc în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia”, secția în aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei (strada Tăietura Turcului), în vecinătatea pădurii Hoia.

Preț bilet: 40 lei (întreg) și 20 lei cu reducere.

Având în vedere că locurile sunt limitate la maxim 500, chiar dacă spectacolul este în aer liber, doritorii sunt rugati să facă în prealabil o rezervare la nr. de telefon: 0756 048 318.

Biletele se vor achiziționa de la intrarea în eveniment, pe baza rezervărilor și, apoi, în limita locurilor rămase disponibile.

Filarmonica de Stat Transilvania va susţine un concert în aer liber în Parcul Etnografic Cluj

De data asta, la Muzeul Satului și, deci, cu un public și mai numeros! Am început precaut, cu maxim 100 de persoane, dar acum 500 de spectatori vor avea șansa de a lua ”O gură de Rai”.

”O gură de Rai” este un minunat concept de spectacol, propus de Filarmonica de Stat ”Transilvania”, care îmbină muzica tradițională, poveștile arhaice și atmosfera satului de demult.

Prin minunatele voci ale Corului Filarmonicii de Stat ”Transilvania”, dirijat de maestrul Cornel Groza, va răsuna muzica de inspirație tradițională românească, maghiară sau săsească, iar prin vocile actorilor Ionuț Caras și Matei Rotaru, texte și povești vechi își vor găsi expresia. Totul în cel mai potrivit cadru cu putință: Parcul Etnografic ”Romulus Vuia” din Cluj-Napoca.

În loc de scaune, veți veni cu pături sau rogojini de acasă și veți sta pe iarbă, în spațiul special amenajat și marcat astfel încât să se respecte toate condițiile de distanțare socială impuse de lege.

Vă rugăm să respectați toate condițiile impuse de starea de alertă și să aveți la dumneavoastră o mască de protecție. De asemenea, vă rugăm să veniți mai devreme cu 45 minute, pentru achiziționarea biletelor și pentru efectuarea triajului epidemiologic, pe baza temperaturii„, au transmis organizatorii evenimentului.Lasă un răspuns

Site creat de