Important, Sport, Studentie

Finala Campionatului Național Universitar de Fotbal se joacă la Cluj

parcul sportiv iuliu hatieganu

Universitatea Babeș-Bolyai va găzdui, în perioada 27-29 aprilie, Turneul Final al Campionatului Național Universitar de Fotbal, ediția 2015-2016.

Turneul va reuni cele mai bune patru echipe studențești din România – echipa Universității Babeș-Bolyai, cea a Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu, echipa Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București, precum și cea a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

Echipele participante la etapa finală a Campionatului Național Universitar vor sosi la Cluj-Napoca în data de 27 aprilie, dată la care va avea loc și tragerea la sorți a partidelor, acestea urmând să se desfășoare începând din 28 aprilie 2016, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”.

Ne-am luptat mult pentru ca Turneul Final să aibă loc la Cluj. Este un campionat studențesc, iar locul lui firesc este într-un centru universitar. UBB are cel mai modern campus sportiv universitar din această parte a Europei, modernizat în ultimii ani cu peste 7 milioane de euro. Ne bucurăm că am găsit, în final, înțelegere, atât la Federația Română de Fotbal, cât și la Federația Sportului Școlar Universitar și la echipele participante. Avem o echipă puternică, suntem vicecampioni naționali, iar acum ne dorim, evident, titlul, însă acest lucru va fi posibil doar cu susținerea studenților și a tuturor clujenilor, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la meciuri, în Parcul Babeș, alături de echipă„, a declarat conf. univ. dr. Cosmin Irimieș, directorul general adjunct al UBB.

Ediția 2015-2016 a Campionatului Național Universitar de Fotbal a debutat la începutul lunii martie a acestui an, aliniind la start peste 20 de echipe ale universităților din întreaga țară.Lasă un răspuns

Site creat de