Uncategorized

Firmă care execută lucrări pe Moţilor, amendată pentru nereguli

Bugetul Municipiului Cluj-Napoca

Sancțiuni de aproape 50.000 de lei aplicate firmelor care execută lucrări pe drumul public, în urma controalelor efectuate de către polițiștii rutieri.

Polițiștii rutieri au efectuat controale pe raza municipiului Cluj-Napoca pentru a verifica dacă lucrările în zona drumului public se execută în condițiile stabilite prin autorizație.

În acest context, ieri, pentru nerespectarea condiţiilor stabilite de administratorul drumului public şi de poliţia rutieră privind amplasarea şi executarea de lucrări în zona drumului public, polițiștii au aplicat o sancțiune de peste 2.000 de lei unei societăți comerciale care execută lucrări pe strada Moților, din Cluj-Napoca.

La fața locului, au fost identificate lucrări care se efectuează pe trotuar, nesemnalizate și nesecurizate conform prevederilor legale.

În cursul anului 2015, polițiștii au efectuat 40 de controale pentru a stabili dacă lucrările de reabilitare şi reamenajare a părţii carosabile de pe raza municipiului Cluj-Napoca se desfăşoară în conformitate cu planul supus avizării.

În acest sens, 15 firme executante au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în cuantum total de aproape 50.000 de lei.

Polițiștii vor continua acțiunile pentru a verifica dacă au fost luate măsuri de remediere a deficiențelor semnalate, în caz contrar urmând a fi aplicate sancțiunile prevăzute de lege.

 

 Lasă un răspuns

Site creat de