Social & Cultura, Important

Florin-Valeriu Răcoare, absolvent al unei universităţi din Cluj, are nevoie de ajutorul nostru. Trebuia să se căsătorească, însă o boală gravă i-a năruit visele

20140077 1725079527520281 3060286740682223458 n

Pentru că atunci când putem ajuta, o facem cu mare drag, am scris acest articol.

Florin-Valeriu Răcoare este din Zalău, a studiat la Cluj la UTCN, lucrează într-o multinațională aici și a cunoscut oameni de diferite naționalități, fiind plecat cu job-ul și dincolo. Are 30 de ani.

În data de 15 iulie ar fi trebuit să se căsătorească, doar că a fost nevoit să anuleze evenimentul după ce a aflat că suferă de leucemie. De când a aflat, a umblat de la medic la medic. A urmat patru serii de tratamente cu citostatice, dar acestea nu au dat rezultate, așa că medicii din România au renunțat să-l mai ajute, considerând că nu se mai poate face nimic.

Doar din Turcia au venit vești bune. Medicii de acolo i-au spus că are șanse, dar trebuie să se opereze. Pentru asta are nevoie de 120.000 de euro. Banii nu-i are. Dar are prieteni care au luat atitudine încă din momentul aflării tristei vești.

Au creat un grup pe Facebook , unde sunt prezenți peste 9000 de oameni și au început să să se intereseze în ce măsură pot ajuta. Unii au donat diferite sume de bani, alții au început să se intereseze cum anume pot organiza diverse evenimente cu ajutorul cărora să strângă bani pentru operația lui Florin Răcoare și să-i dea o șansă la viață.

Astfel, vă informăm despre unul din seria de evenimente care va continua până la strângerea sumei necesare operației, și anume că azi, 22 iulie, în Parcul Central se va alerga pentru Florin. Poți să-ți iei prietenii și să te prezinți la ora 18:00 alături de alți oameni cu suflet mare. Toți cei prezenți vor avea posibilitatea să doneze, oricât de puțin – pentru că orice sumă contează.

Ținem să vă informăm că în urmă cu doi ani Florin și-a pierdut sora, pe când aceasta avea vârsta pe care el o are acum. În timpul nașterii celui de-al doilea copil au apărut complicații și aceasta a decedat. El a rămas singurul sprijin al celor doi părinți, care acum suferă știind că ce e mai rău i se poate întâmpla fiului lor.

Dacă îți dorești să ajuți, dar nu poți ajunge la eveniment, poți dona direct în conturile de mai jos:

  1. Cont de Lei: Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU IBAN: RO51BTRLRONCRT00C9697302 Banca: BANCA TRANSILVANIA Moneda: RON
  2. Cont Euro: Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU IBAN: RO63BTRLEURCRT00C9697301 Banca: BANCA TRANSILVANIA Moneda: EUR SWIFT: BTRLRO22 BIC: BTRL


Lasă un răspuns

Site creat de