Social & Cultura

#FloriPentruFlorărese – Clujencele care lucrează în florării au avut parte de o surpriză de Ziua Femeii (FOTO)

FloriPentruFlorarese IMG 9270

În 8 martie, membri Asociației Magic People au fost vestitorii primăverii în lumea doamnelor care lucrează în florăriile din Cluj-Napoca. Cristian Gog si Dan Ciulea au dăruit câte o floare florăreselor pentru a celebra ziua femeii.

Campania  #FloriPentruFlorărese este în acest an la a treia ediție, iar conceptul acesteia aduce un moment de culoare si zâmbete femeilor cărora  le este dedicată această zi, dar care își petrec ziua de 8 martie pentru a contribui la fericirea celorlalte femei. Astfel, doamnele din mai multe florării din Cluj-Napoca.

,,Am ajuns la a treia ediție a acestei campanii și  fiecare an care trece pe această cale ne aduce o satisfacție tot mai mare când observăm surprinderea și bucuria pe care cu drag și din suflet o aducem florăreselor cu ocazia zilei de 8 martie”, a declarat președintele Asociației Magic People, Cristian Gog.

,,Bineînțeles că acest proiect, #FloriPentruFlorărese, ne oferă o mare împlinire în momentul în care putem observa uimirea, împlinirea și bucuria de pe chipul doamnelor florărese care nu se așteaptă la o asemenea surpriză, dar pentru ele primirea acestor flori reprezintă un mare gest de apreciere. Pe această cale dorim să le mulțumim și prietenilor noștri de la Fantasmagia, Agenția Tas, Class Fiscal Consulting și FanCourier care au facut posibilă realizarea acestei surprize pentru florărese.”, a declarat vice-președintele Asociației Magic People, Dan Ciulea.

 #FloriPentruFlorărese –  de 8 martie toate femeile primesc flori de la soți, iubiți, prieteni, colegi sau copii. Însă, doamnele care lucrează în florării și contribuie la bucuria altor femei nu primesc flori! Am dorit să schimbăm acest obicei și să le facem o surpriză placută florăreselor.

 Lasă un răspuns

Site creat de