Social & Cultura

Folosești extensii de păr? Iată top sfaturi de îngrijire a părului

Folosești extensii de păr? Iată top sfaturi de îngrijire a părului

Azi, extensiile de păr pot oferi flexibilitatea de care ai nevoie pentru a ajuta părul să pară mai lung, mai gros, dar și mai vibrant și mai sănătos. Cu toate acestea, ca orice alt produs pentru păr, este important să aveți grijă de extensiile de păr, astfel încât să nu ajungeți cu șuvițe plictisitoare, păr fără luciu sau, mai rău, să vă deteriorați ireversibil părul natural.

Îngrijirea adecvată a extensiilor de păr le face să arate mai sănătoase, mai pline de viață și mai naturale. Menținerea corectă a extensiilor de păr ajută, de asemenea, la creșterea longevității acestora, permițându-le să dureze mai mult – în cele din urmă sprijinindu-te să economisești bani și să profiți la maximum de investiția ta.

Din fericire, stilistul tău nu este singurul capabil să ofere extensiilor tale grija de care au nevoie pentru a se dezvolta. Iată top sfaturi de îngrijire a părului care vor face (și vor păstra) extensiile strălucitoare și atractive!

  1. Periați des

Purtarea extensiilor presupune să acordați o atenție suplimentară modului de periaj, precum și frecvenței acestuia. Modul în care vă periați extensiile este esențial. Pentru început, folosiți o perie de înaltă calitate, prietenoasă cu extensiile. Acest lucru vă va ajuta să preveniți încurcarea și deteriorarea extensiilor. Când vă periați extensiile, începeți prin a selecta o secțiune de păr. Așezați o mână pe baza extensiilor, ținându-vă ferm pentru a evita tragerea extensiilor și a scalpului. Începeți să periați capetele părului mai întâi și treceți încet în sus, spre mijlocul șuvițelor, spre rădăcini.

Acest proces va pune cea mai mică presiune asupra extensiilor, părului și scalpului, ajutând să le mențineți pe toate în stare bună. În ceea ce privește frecvența, va trebui să periați bine de mai multe ori pe zi, separând fiecare rând pentru a evita încurcarea.

  1. Folosiți întotdeauna produse profesionale

Extensiile sunt la fel de bune ca …produsele pe care le aplicați! Utilizați întotdeauna produse profesionale, de la magazine de renume.Recomandam sampon si balsam olaplex. Alegeți articole care previn despicarea, ruperea, deteriorarea.

  1. Hidratarea este cheia

Datorită procesării chimice la care sunt supuse toate extensiile de păr, trebuie să vă concentrați pe recorectarea umidității. Pe lângă șamponul și balsamul care provin dintr-o linie profesională de produse hrănitoare și hidratante, este recomandată și utilizarea săptămânală a unei măști puternic hidratante.

De asemenea, utilizarea zilnică a unui ser sau ulei pentru vârfuri este o necesitate pentru a păstra umiditatea și flexibilitatea părului. Dacă aveți extensii blonde, vă recomandăm cu căldură să evitați utilizarea uleiurilor colorate, deoarece vor nuanța extensiile blonde! Optați pentru soluții incolore, ușoare, ce descurcă sau ajută la prevenirea încâlcelii, protejează împotriva ruperii viitoare, a căldurii + UV și înmoaie instantaneu părul.

  1. Evitați clorul și apa sărată

Clorul și apa sărată au același efect negativ asupra extensiilor de păr – provoacă uscăciune extremă a părului. Sarea va face ca părul să piardă imediat umiditatea, ceea ce duce la reducerea duratei de viață a extensiilor.

Înainte de a înota, pregătiți-vă părul clătindu-vă mai întâi cu apă de la robinet și aplicând generos balsam, de la jumătatea lungimii până la vârfuri. Prindeți-vă părul într-o coadă și împletiți-l strâns pentru a evita încurcarea și umflarea excesivă. Imediat după înot, spălați-vă și condiționați-vă părul în profunzime. Aplicați și serul potrivit.Lasă un răspuns

Site creat de