Uncategorized

Forumul Experților – câștigătorii European Youth Award se decid la Cluj!

forumul expertilor cluj

European Youth Award (EYA) este o competiție pan-europeană ce are ca obiectiv motivarea tinerilor, antreprenorilor și startup-urilor pentru a produce proiecte digitale cu valoare socială, în conformitate cu agenda Consiliului Europei și a strategiei Europe 2020. European Youth Award demonstrează potențialul acestora de a crea soluții inovatoare cu ajutorul tehnologiei mobile și a internetului.

În acest an, în perioada 10-12 septembrie 2015 se desfăşoară la Cluj-Napoca, prin cooperarea dintre Universitatea Babeş-Bolyai, Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi Federaţia SHARE Cluj-Napoca, întâlnirea marelui juriu a European Youth Award, proiect înscris în cadrul programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului. Membrii marelui juriu sunt tineri experţi europeni şi lideri din domeniile IT&C, tineret, multimedia şi din sectorul academic, care se vor reuni şi vor revizui ideile de proiect înscrise în concurs de tineri din întreaga Europă şi vor alege câştigătorii diferitelor domenii de competiţie.

„Pe această cale, dorim să adresăm invitaţia de a lua parte la Forumul Experţilor – vineri, 11 septembrie 2015, începând cu ora 9.30 – în Sala de sticlă a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca” au anuntat organizatorii.

Sesiunea Forumul Experților se adresează tuturor persoanelor interesate de domeniile vizate în competiția internațională European Youth Award – startup-uri locale, studenţi, tineri, reprezentanţi ai ONG-urilor, ai autorităţilor locale, ai universităţilor şi ai corporaţiilor. Temele întâlnirii vizează creativitatea, sectorul de tineret şi inovarea digitală.

În cadrul sesiunii va exista oportunitatea de a interacţiona direct cu membrii juriului.

De la ora 9:30 vor fi prezenti la eveniment primarul Emil Boc, reprezentanți ai Universității Babeș-Bolyai și ai Federației Share Cluj-Napoca.

După deschiderea oficială de la ora 9:30, vor urma trei prezentări-cheie și de o sesiune World Cafés, o metodă structurată şi interactivă de proces conversaţional. În grupuri mici de discuţii se vor dezbate diferitele subiecte izvorâte din prezentări alături de experţii din juriu.

Pauză de cafea: 10:30.
Evenimentul se va încheia în jurul orei 12.15.

European Youth Award se desfășoară sub auspiciile Secretarului General al Consiliului Europei, domnul Thorbjørn Jagland și cu patronajul UNESCO și UNIDO.Lasă un răspuns

Site creat de