Timp liber, Important

FOTO | Pregătiri pentru UNTOLD: se montează scena principală pe Cluj Arena

Pregătiri pentru UNTOLD: se montează scena principală pe Cluj Arena

Pregătirile pentru ediţia aniversară a festivalului UNTOLD (5 ani) sunt în toi: pe Cluj Arena muncitorii au început să monteze scena principală.

Producția festivalului din acest an va fi una impresionantă, din toate punctele de vedere și o depășește cu dublu pe cea din anii precedenți. Scena principală va avea peste 1000 de mp de ecran led, iar decorul însumează peste 30 de camioane.

Aceeași scenă, pe care vor urca unii dintre cei mai buni artiști ai lumii va avea decor 3D și o deschidere de 90 de metri dar și multe alte suprize pregătite de organizatori care îi vor duce pe fanii festivalului într-o lume plină de magie.

Organizatorii au pregătit pentru ediția din acest an surprize și experiențe pentru fanii festivalului care le vor depăși pe toate cele trăite până acum, în cele patru ediții de festival.

Printre cele mai așteptate momente din acest an se numără super show-ul lui Robbie Williams, show-ul unic Armin UNTOLD, mult așteptatul trio, 3 are Legend (Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike) dar și revenirea pe scena principală a lui Martin Garrix.

Și David Guetta se reîntoarce la Cluj-Napoca pentru ediția aniversară a festivalului UNTOLD și promite un show incredibil.

sursa foto

lucrari scena principala untold 2019

Festivalul UNTOLD este SOLD-OUT! Nu se mai găsesc abonamente simpleLasă un răspuns

Site creat de