Din Oras

FOTO | Stradă dintr-un cartier din Cluj comparată cu un peisaj de pe Lună

FOTO | Strada dintr-un cartier din Cluj comparată cu un peisaj de pe Lună

Mai multe familii care locuiesc în cartierul Bună Ziua din Cluj-Napoca se întreabă dacă s-au mutat la oraș sau… pe Lună.

Potrivit celor care locuiesc pe strada Mozart din Cluj-Napoca, pe o porțiune de 50 de metri sunt peste 100 de gropi. Astfel, de fiecare dată când ies din casă trebuie să facă slalom prin noroi.

strada mozart cluj 2019

Un clujean care locuieşte pe respectiva stradă ne-a trimis, pe adresa redacţiei, câteva fotografii sugestive. Deşi e situată într-un cartier rezidenţial, strada W. A. Mozart din Cluj-Napoca arată mai ceva ca după război.

Este de cel puțin șase ani în această situație și a durat procedural câțiva ani. Abia anul acesta am reușit să cadastrăm strada și urmează să iasă extrasul de carte funciară și va intra în modernizare în anul acesta pentru că deja am demarat procedurile de autorizare.” a declarat Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, pentru Digi24.ro.

gropi strada mozart cluj

Drumul decupat parcă dintr-un peisaj selenar se află la mai puțin de un kilometru distanţă de centrul orașului Cluj-Napoca. Autoritățile locale promit să îl plombeze imediat ce vremea le va permite.Lasă un răspuns

Site creat de