Studentie

FOTO | Succes pentru o echipă de studenţi din Cluj: locul al doilea într-o competiție organizată la Georgetown University din Washington DC

Succes pentru o echipă de studenţi din Cluj: locul al doilea într-o competiție organizată la Georgetown University din Washington DC

Echipa Universității Babeș-Bolyai a câștigat premiul runner-up al competiției de studii de caz în management strategic organizate, în perioada 5-10 februarie 2019, la Georgetown University din Washington DC, clasându-se pe locul II al grupei formate din cinci echipe universitare.

Echipa clujeană pregătită de prof. univ. dr. Szász Levente, conf. univ. dr. Györfy Lehel şi lect. univ. dr. Rácz Béla-Gergely este formată din patru studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai:

  • Barabási Tamás (Informatică economică, anul II),
  • Boga Balázs (Management, anul I),
  • Kelemen Kincső (Informatică economică, anul III) și
  • Pádár Zsuzsánna (Finanțe și bănci, anul III).

Grupa a fost câștigată de echipa studențească reprezentând Fordham University (New York), urmată de echipa UBB care a devansat astfel echipe reprezentând universități americane de prestigiu, precum Pennsylvania State University, Stetson University (Florida) și Emory University (Atlanta).

Competiția intitulată McDonough Business Strategy Challenge, organizată de Georgetown University – McDonough School of Business, a avut loc în perioada 5-10 februarie 2019 și a reunit 19 echipe reprezentând universități de top cu profil economic de din Europa și America.

Echipele au avut sarcina de a elabora o strategie pentru organizația American Cancer Society în vederea creşterii implicării voluntarilor în viața organizației la nivel național, cu accent special asupra generațiilor tinere din America.

foto: facebook.com


Lasă un răspuns

Site creat de