Uncategorized

Frank Sinatra, omagiat la Cluj prin doua concerte aniversare de jazz

Frank Sinatra, omagiat la Cluj prin doua concerte aniversare de jazz

Frank Sinatra, omagiat la Cluj prin doua concerte aniversare de jazz

La 100 de ani de la nașterea lui Frank Sinatra, maestrul este omagiat la Cluj-Napoca prin două concerte aniversare de jazz, puse în scenă de entertainer-ul Gabriel Farkas & Band(HU) și orchestra clujeană Gaio Big Band.

Tributul adus celei mai reprezentative voci din istoria jazzului și a swingului a fost primit cu mare entuziasm de clujeni, vânzarea rapidă și cererea mare de bilete i-a determinat pe organizatori să deschidă de două ori sala de spectacol, pregătind două concerte în aceeași zi. Astfel că, pe 8 decembrie, la Casa de Cultură a Studenților vor avea loc două reprezentații ale show-ului de jazz #SINATRA100, o producție unică, concepută de organizatorii clujeni cu spijinul entertainerului maghiar Gabriel Farkas, pentru legendarul Frank Sinatra.

Industria muzicală și industria de film au răsplătit de-a lungul timpului cu numeroase premii greutatea moștenirii artistice lăsate de Frank Sinata a cărui amprentă își face și astăzi simțită influența. Actor, producător și solist, incontestabil The Voice, Sinatra, a fost în cei 60 de ani de carieră mereu pe primele locuri ale topurilor muzicale internaționale. Impunător în actorie, stilul muzical, stilul vestimentar și stil de viață, astăzi este o legendă și unul dintre cei mai bine vânduți artiști ai tuturor timpurilor, cu peste 150 millioane de albume vândute la nivel global.

Seara pe 8 Decembrie de la Cluj-Napoca se anunță a fi energică, atât în sala de concerte, cât și la jam sessionul ce va avea loc de la ora 22.00, la Charlie Pub în Piața Muzeului. Tot în 8 decembrie, organizatorii vor dezvălui și conceptul ediției a 5-a a Galei dedicate Zilei Internaționale a Jazzului (Aprilie, 2016).

Ne onorează numărul mare de clujeni care va fi alături de noi în 8 Decembrie pentru aniversarea lui Frank Sinatra. Incontestabil, jazz-ul este o componentă importantă din ADN-ul cultural al orașului Cluj-Napoca”, spune Tudor Vesa, Manager Jazz Day.

#SINATRA100 e conceptul ediției a doua a Christmas Jazz Day, ediție dedicată în totalitate maestrului Sinatra, cel mai bine vândut artist, cel mai premiat și nominalizat actor, un adevărat icon al epocii sale! „Have Yourself A Merry Little Christmas”, „Jingle Bells”, dar și „New York, New York”, „My Way”, sunt doar câteva din piesele retrăite în 8 decembrie la Cluj.

#Sinatra100, ora 20.00 – sold out

#Sinatra100, ora 18.00 – Ultimele bilete disponibile pe http://bit.ly/SINATRA100_BILETE

#Sinatra100, ora 22.00, Jam Session – Locuri limitate, ultimele bilete disponibile la Charlie Pub.

Eveniment organizat cu sprijinul Charlie Pub.

Mai multe informații pe canalele oficiale International Jazz Day Romania:

www.jazzday.ro

www.facebook.com/Jazzday.roLasă un răspuns

Site creat de