Uncategorized

Fundraising organizat de Transylvania Music Event, pentru un after-school de muzică la Pata Rât

Afis Music Camp We Love Retro e1445535386172

Music Camp a lansat în această toamnă, în Cluj-Napoca, un proiect special de tip ‘afterschool’ pentru un grup de copii din comunitatea Pata Rât. Acest proiect, denumit PLUS, a fost lansat la sfârșitul lunii septembrie. Pentru a asigura funcționarea proiectului a fost lansată și o campanie de sustinere.

http://myemail.constantcontact.com/PLUS-is-launched-.html?soid=1116044314028&aid=jnFibyqzEB0

Transylvania Music Event se alătură proiectului Plus Music Camp International prin care se dorește construirea unui after-school de muzică la Pata Rât, pentru ca abilitățile culturale ale copiilor să se dezvolte permanent.

În acest context, în ziua celui mai mare retro party din România al anului, We Love Retro, care are loc azi, oficialii Transylvania Music Event organizează un fundraising, unde sunt invitați atât participanții la eveniment, cât și companii clujene să sprijine demersul Music Camp International.

https://www.facebook.com/TransylvaniaMusicEvent?fref=ts

Music Camp este un program plin de dinamism, în care timp de o săptămână copiii participă la cursuri de cor și de instrumente muzicale. Toți copiii participă la cor. Repertoriul este variat, copiii cântă în mai multe limbi piesele marilor maestri Haydn, Mozart și Saint Saëns, piese din folclorul național, din repertoriul internațional, imnuri contemporane și piese Negro-Spirituals. Pe langă cor ei participă la două din cele nouă cursuri de instrumente muzicale: instrumente de percuție Orff, chitară, vioară, violoncel, clopoței rezonanți și clasici, fluier soprano, alto și tenor, clarinet și un curs de jocuri muzicale.

Programele Music Camp sunt organizate și la nivel internațional, evenimentele organizate în Ucraina garantând profesionalismul acestui concept, corul Music Camp cântând în prezența a numeroase personalități.

În 2014, MUSIC CAMP, a organizat o tabără muzicală la Pata Rât a cărui succes a fost evident: în doar 5 zile, copii care nici măcar nu mergeau la școală au facut progrese remarcabile. Deși la început majoritatea erau neîncrezători în noi, dar mai ales în ei, pe parcursul taberei au descoperit că sunt capabili să facă lucruri frumoase, mai ales muncind în echipă.

De asemenea, oficialii Transylvania Music Event au mai anunțat că oferta de presale a fost suplimentată cu 1.000 de bilete.



Lasă un răspuns

Site creat de