Social & Cultura, Studentie

Gala Elitelor Medicale Clujene. Cei mai buni medici, profesori şi studenţi vor fi premiaţi

Gala Elitelor Medicale Clujene

Gala Elitelor Medicale Clujene, evenimentul primăverii din domeniul sănătății de la Cluj, va premia pe 21 aprilie, la Grand Hotel Napoca, ora 18:00, cei mai performanți medici, cele mai valoroase cadre universitare și cei mai buni studenți din acest sector de activitate.

Prima ediție a manifestării, ce se dorește să devină o tradiție, este inițiată de “Clujul Elitelor și Valorilor” în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”. Gala este o reuniune a excelenței care va fi organizată anual, fiind punctul de pornire a unor manifestări periodice de anvergură.

În cadrul evenimentului de joi vor fi premiate 15 personalități ale lumii medicale, la tot atâtea categorii. Vor participa medici, cadre universitare, studenți, oameni de afaceri, reprezentanți ai mediului politic și administrativ. “Clujul Elitelor” va pune mare accent pe lumea medicală prin evenimente de calitate dedicate medicilor.

Alături de personalitățile de prim rang premiate din domeniul medical, cu activitate remarcabilă nu doar la nivel local, ci și recunoscute internațional, vor fi prezenți unii dintre cei mai reprezentativi producători din industriile chimică, farmaceutică și a dispozitivelor medicale.

Corpul medical îşi produce şi el elitele, precum orice alt grup profesional sau ca orice comunitate, fiind un segment foarte important ce trebuie promovat ca atare. Privitor la acest lucru, aprecierea nu se poate face pe un singur palier, ci trebuie să ţină cont de marile direcţii de activitate a medicilor: de îngrijire a bolnavilor şi de menţinere a sănătăţii, iar pentru universitari, de predare şi de cercetare ştiinţifică.

De aceea, putem vorbi despre elită în fiecare din aceste direcții. Un summum există: pentru cei angajaţi simultan în toate domeniile respective – în general din mediul universitar – se poate estima un „top” pentru cei care le acoperă cu succes pe toate deodată”, remarcă Ionuț Geană, inițiatorul proiectului Gala Elitelor.

Începând cu ediția 2017, Gala Elitelor Medicale se va extinde la nivel regional și va premia excelența în medicină la nivelul Transilvaniei.Lasă un răspuns

Site creat de