Sport

Gala MMA Pro Ukraine – Ion Surdu (MMA Transilvania Cluj-Napoca) l-a învins pe Robert Vorobiov

ion surdu mma transilvania

In data de 14 august, România a participat prin luptatorul Ion Surdu, sportiv al clubului MMA Transilvania Cluj-Napoca la cea de-a doua ediţie a Galei Profesioniste de Arte Marţiale Mixte: MMA ProUkraine.

Ion Surdu a luptat in main eventul serii împotriva sportivului Robert Vorobiov, din oraşul Nikolaev – Ucraina, oraş în care a avut loc evenimentul. Aceştia au luptat la categoria -77kg, în faţa unui public de peste 1000 de persoane.

Meciul a început mai slab pentru Ion Surdu care a primit cateva lovituri de braţ direct in figură, adversarul său reuşind să îi pornească o hemoragie nazală şi să îi provoace o rană deschisă la nas. După câteva momente spectaculoase de tensiune şi suspans, cu multe lovituri în plin dar şi ratate cei doi luptători au ajuns la lupta la sol. În acest moment sportivul clubului MMA Transilvania a reuşit să îl prindă foarte bine într-o ghilotină pe Robert Vorobiov, ghilotină din care acesta nu a mai putut să iasă. Robert si-a dorit mult victoria, fiind şi favorit fiindcă a luptat la el acasă, in main eventul serii. Din dorinţa de nu a pierde Robert nu a „bătut” la ghilotina făcută de Ion şi astfel a rămas inconştient la podea, arbitrul intervenind prompt pentru a încheia meciul.

Astfel MMA Transilvania confirmă încă odată că este principalul club de Arte Marţiale Mixte din Cluj-Napoca şi din regiune, având rezultate importante la ultimele evenimente.

Ion Surdu alături de ceilalţi sportivi clujeni se pregăteşte pentru următoarea ediţie a Galei UFT – Ultimate Fighting Tournament, eveniment ce va avea loc în luna noiembrie a acestui an la Cluj-Napoca.

 Lasă un răspuns

Site creat de