Uncategorized

Gala Supreme Night Fight! Iubitorii sportului de contact sunt asteptati la Dej

night fight dej

Clubul Firekick-Boxing Gherla, prin presedintele Paul Florean, organizeaza in premiera, in aceeasi zi, doua competitii sportive la Dej. Evenimentele sportive se vor desfasura pe 26 septembrie, la Sala Sporturilor din Dej.

Dimineata este adresata sportivilor amatori de lupte de contact kickbox si MMA. Cupa Firekick este organizata in colaborare cu Federatia Romana de Arte Martiale Mixte, in sistem piramidal.

Seara, incepand cu ora 20, se vor desfasura 12 meciuri in cadrul galei profesioniste de KICKBOX si MMA. Astfel, la Dej vor lupta sportivi valorosi, precum Izidor Bunea, Cristian Brejan, care lupta pentru centura Suprem Night Fight, Dorin Stan – detinatorul centurii Kombat Liga si care lupta pentru centura Suprem Night Fight, Livius Bacila si Bogdan Nastase – “Ciobanul din Iasi”, Andrei Leustean – luptător KOK si Superkombat, dar si satmareanul Anghel Cardos. Premiile oferite de organizator sunt trofee si burse in bani.

Gala profesionista incepe cu 3 meciuri UNDERCARD in K1, dupa care urmeaza un meci de MMA. Dupa aceste prime 4 meciuri se intra in pauza cu un demonstrativ de lupte libere condus de Valentin Satmarean.

Dupa pauza urmeaza alte 4 meciuri, dintre care unul pentru centura Suprem Night Fight, avandu-l protagonist pe tanarul Cristian Brejan din Gherla.

In timpul celei de-a doua pauze, Adrian Petre, recordmen-ul mondial la flotari in dosul palmei, va face o demonstratie cu o greutate de 70 de kilograme in spate.

Printre invitatii de seama se numara Sandu Lungu si KRU Horia Radulescu, cel mai mare antrenor de lupte de contact. Acesta vine din Anglia si pune doua centuri la bataie.

Din Cluj-Napoca, biletele pot fi achizitionate de la Centrul de Arte Martiale TENGU. Pretul unui bilet simplu este de 20 de lei, iar pretul unui bilet VIP de 100 de lei.

Vom reveni cu FIGHT CARD-ul evenimentului.Lasă un răspuns

Site creat de