Din Oras, Important

Gala Tineretului Clujean 6.0 premiază cele mai bune proiecte

Gala Tineretului Clujean 6.0 premiază cele mai bune proiecte

A rămas mai puțin de o săptămână până când Gala Tineretului Clujean va deschide oficial ușile Casei de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” cu cea de-a șasea ediție.

Anul acesta Federația Tinerilor din Cluj și Gala Tineretului Clujean și-au propus să aducă lucruri noi și inedite în fața publicului care va umple fiecare scaun din cadrul Sălii de Spectacole.

Semnele că anul acesta comunitatea de tineret își reia cursul iar conexiunile încep să devină din ce în ce mai puternice, au fost reflectate prin numărul de organizații participante și de numărul de proiecte înscrise în competiția clasică de anul acesta.

Mai exact, un număr total de 31 de organizații și 85 de proiecte înscrise la toate cele 7 categorii.

Ediția din acest a adus cu sine și o ”provocarea” pe care am lansat-o comunității prin crearea unei noi categorii ce a oferit oportunitatea tuturor ideilor creative și originale să fie puse în lumina reflectoarelor.

Desfășurată individual de competiția clasică, categoria ”Proiecte și colaborări inovatoare pentru comunitate” a reușit să adune 6 inițiative aflate în stadiul de idee.

Conceptul care va fi desemnat câștigător, va primi sprijin și suport în implementare din partea Federației Tinerilor din Cluj.

Un ultim pas este concursul de popularitate, ce se va desfășura pe pagina de Instagram a Federației Tinerilor din Cluj, în perioada 23.11.2022 începând cu ora 00:00, până în data de 24.11.2022, ora 23:59.

Regulile concursului de popularitate se regăsesc pe site-ul evenimentului: galatineretuluiclujean.ro.

Evenimentul este organizat de către Federația Tinerilor din Cluj cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj Napoca.Lasă un răspuns

Site creat de