Uncategorized

Gala UFT – Ultimate Fighting Tournament va avea loc la Cluj-Napoca

11009206 630262870444458 1131068155221884624 n

În data de 15 aprilie va avea loc cea de-a V-a ediție a Galei UFT – Ultimate Fighting Tournament. Evenimentul va avea loc la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca și va conține mai multe lupte în cușcă. Se vor disputa meciuri de MMA – Arte Martiale Mixte și Kickbox între cei mai buni sportivi din Cluj-Napoca, dar și sportivi din țara și străinătate. Pe langă celebrele lupte în cușcă, publicul va avea ocazia să vadă și un spectacol de sunet și lumini, precum și nelipsitele animatoare.

La acest eveniment s-au pus în vânzare bilete în presale la prețul de 30 lei în Tribună, iar la Masa Vip la prețul de 120 lei/loc. Masa Vip contine 6 locuri. La ediția anterioară au participat peste 2400 de spectatori, MMA Transilvania, Tengu Cluj și Pretorienii Deva având cele mai numeroase galerii.

afis uftBiletele se pot achizitiona de la Standul de Bilete de la Iulius Mall, de la Sediul Omnipass de pe strada Avram Iancu nr. 27, de pe site-ul www.bilete.ro , din Magazinele Inmedio, Magazinele Germanos și de la Sediile Poștei Române.

 

Mai multe informații puteti sa găsiți pe pagina de FB: www.facebook.com/UFT.ro sau pe pagina oficială a evenimentului www.uft.ro .

Organizatorii tin sa le multumeasca tuturor celor care se implică în dezvoltarea artelor marțiale și a sportului în general. Multumim EBS Romania, Coral Impex, HC Kinetic, Club Bora Bora, Grande-Dame, Omnipass, Casa de Cultura a Studentilor,  DJST Cluj, Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Consiliului Județean,  Federatia Organizatia Romana de Arte Martiale Mixte, MMA Transilvania, CDJ Events si toti ceilalti.

Susținem Cluj-Napoca 2021 – Capitală Europeană a Culturii!



Lasă un răspuns

Site creat de