Social & Cultura

Gáspár György vorbește la Cluj despre o nouă metodă de parenting în cartea „Copilul invizibil”

Gáspár György

Gáspár György, unul dintre cei mai apreciați psihologi și psihoterapeuți relaționali din România, prezintă la Cluj-Napoca „Copilul invizibil”, o carte menită să revoluționeze percepția despre metodele de parenting. Prezentarea cărții va avea loc pe 17 iunie 2016, începând cu ora 18.00, și va include o conferință despre importanța descoperirii și acceptării copilului interior și metoda de parenting conștient. Evenimentul va avea loc la Cinematograful Dacia, strada Bucegi, numărul 11B, și este organizat în parteneriat cu Primăria Cluj-Napoca.

Volumul va fi prezentat de Raluca Anton și Adela Moldovan, psihoterapeuți specialiști, fondatori ai Clinicii PsyLife, și Liliana Niculescu PR Executive Curtea Veche Publishing. Moderatorul evenimentului va fi Geta Ungurean, Event Planner. Lansarea va include o sesiune de autografe, iar intrarea este liberă.

Copilul invizibil”, apărut la Curtea Veche Publishing, „este o invitație la descoperirea de sine cu ajutorul stării de mindfulness sau de prezență conștientă, scrisă pentru părinți și viitorii părinți. Realitatea ne arată că trauma călătorește în timp, nu se oprește la o singură generație, iar procesarea experiențelor noastre negative este o dovadă de prețuire de sine și respect față de copiii, nepoții și strănepoții noștri. Pentru că ceea ce nu vindecăm noi sunt răni pe care le lăsăm moștenire urmașilor noștri.” a declarat Gáspár György.

Autorul nu scrie doar din perspectiva sa de psiholog clinician și psihoterapeut, ci face apel la situațiile de viață care l-au modelat, la practicile care l-au ajutat să depășească momentele dificile și oferă, în acest sens, o serie de pași esențiali care vin în sprijinul nu doar a părinților de pretutindeni, ci a și a celor care pur și simple urmăresc în permanență dezvoltarea lor interioară.

„Cartea are un mesaj pentru fiecare cititor – acela dea îndrăzni să ne uităm la copilul interior, așa cum părinții noștri nu au știut sau nu au putut să o facă, într-o manieră ghidată de curiozitate, compasiune și acceptare umană necondiționată.”

Cartea este disponibilă în magazinul online al editurii, curteaveche.ro, pe paginadepsihologie.ro și în librăriile din toată țara la prețul de 32 lei.Lasă un răspuns

Site creat de