Social & Cultura

Genţile Pentru Bărbaţi Nu Mai Sunt Un Moft, Ci O Necesitate

genti pentru barbati

Moda a fost întotdeauna mai efervescentă în ceea ce privește articolele pentru doamne, acestea fiind adesea mult mai numeroase și mai variate în comparație cu cele pentru domni. În prezent, însă, situația a fost într-o anumită măsură echilibrată, inclusiv în ceea ce privește accesoriile. 

Tot mai mulți bărbați acordă o atenție deosebită accesoriilor și bijuteriilor. Dacă cea de-a doua categorie are prin excelență un rol pur estetic, atunci când vorbim despre accesorii acestea au un important rol practic, care a determinat includerea lor în ținutele de zi cu zi.

Un exemplu de articol care face dovada cazului enunțat mai sus este geanta pentru bărbați. Tot mai multe branduri de renume au acordat o atenție sporită dezvoltării și creșterii numărului de produse din această categorie a noilor colecții și au creat chiar câteva modele devenite clasice, care sunt extrem de apreciate de pasionații de modă de pretutindeni.

De ce ar trebui să alegeți să purtați o geantă pentru bărbați?

În primul rând, gențile se adresează bărbaților care își doresc să arate elegant și rafinat în orice context. Prin comparație cu rucsacul, varianta clasică folosită de domni pentru transportul obiectelor de care au nevoie, o geantă se pretează mult mai bine pentru a fi purtată cu un costum, spre deosebire de o piesă care duce cu gândul la activități sportive, indiferent de material și design.

Ce modele ar trebui să alegeți dacă aveți nevoie de o geantă pentru bărbați?

Pentru a face alegerea potrivită atunci când vine vorba de genți pentru bărbați, mai ales dacă nu ați mai deținut un astfel de articol până acum, este bine să luați în considerare câteva principii de bază pentru a obține efectul dorit și a putea purta produsul în combinații inspirate.

Geanta tip servietă reprezintă modelul clasic care nu ar trebui să lipsească din colecția de accesorii a oricărui bărbat care se respectă și ține foarte mult la imaginea sa în societate. O geantă simplă, din piele, în culori clasice precum negru sau maro închis, se va potrivi la extrem de multe ținute şi în foarte multe contexte. 

De asemenea, un asemenea de model este extrem de practic deoarece este încăpător și conceput astfel încât să adăpostească cu ușurință acte sau dosare. În plus, folosirea unei serviete poate fi inclusiv o variantă de a transporta laptopul în locul genților speciale, care nu au un design la fel de elegant.

Atunci când alegeți o astfel de geantă este bine să fiți foarte atent la dimensiuni pentru a fi convins că vă vor încăpea toate lucrurile de care aveți nevoie. În același timp, vă recomandăm să începeți prin achiziționarea unui model clasic, cât mai simplu. Este indicat ca nuanța detaliilor metalice să se potrivească cât mai bine cu cea a accesoriilor pe care le purtați cel mai frecvent, argintii sau aurii.

Ce greșeli stilistice trebuie să evitați atunci când purtați o geantă pentru bărbați?

Accesorizarea nu este întotdeauna simplă și trebuie realizată respectând anumite reguli pentru a obține un efect vizual plăcut și armonios, care să impresioneze. Pentru a nu ajunge într-o situație neplăcută, puteți învăța din erorile altora în ceea ce privește includerea acestui articol în ținutele de zi cu zi.

Iată care sunt cele mai comune greșeli pe care trebuie să le evitați pentru un look reușit!

Cea mai comună greșeală este purtarea unor genți nepotrivite cu ținuta dumneavoastră. Toate piesele trebuie să se încadreze în același registru stilistic și trebuie să evitați combinarea unor piese sport cu ceva elegant. În schimb, este în regulă să combinați piese casual cu piese elegante, dacă veți considera că acestea se potrivesc între ele.

O altă greșeală comună vizează paleta cromatică. Folosirea nuanțelor nepotrivite poate ruina cu ușurință orice ținută, chiar dacă din punctul de vedere al modelului piesele sunt bine alese și s-ar potrivi împreună. Pentru a evita astfel de problemă și a economisi timp atunci când compuneți o ținută, puteți miza pe articole în aceeași nuanță sau în nuanțe similare. Deși pot părea simple, ținutele monocrome sunt extrem de moderne și sunt recomandate de stiliști pentru un look desăvârşit și rafinat.

De asemenea, deși există modele clasice care se potrivesc în mai multe contexte, o singură geantă nu va fi niciodată suficientă pentru toate ocaziile. Este bine să aveți la îndemână și alte variante care să vă poată scoate din impas, precum un rucsac din piele, o geantă sport, o geantă de mărime medie, etc.

Cu toate că este o problemă controversată din punct de vedere etic, pentru a prelungi durata de viață a produsului nu este recomandat să achiziționați genți din piele ecologică. Acestea nu se vor putea ridica niciodată la standardele articolelor din piele naturală și după câteva purtări vor părea deja destul de uzate, ceea ce nu creează deloc o impresie bună.

Din fericire, opțiunile sunt extrem de variate și veți găsi cu siguranță ceea ce vi se potrivește, astfel încât să arătați și să vă simțiți impecabil în fiecare zi!Lasă un răspuns

Site creat de