Social & Cultura

Gențile pentru femei, micile detalii care ne fac să strălucim

peloro genti

 Dintre toate accesoriile pe care le purtăm și pe care le combinăm cu ținutele noastre, gențile sunt cu siguranță de departe cele mai îndrăgite elemente de către femei. O geantă este adesea văzută ca un accesoriu modern în aproape orice cirmustanță, dar și unul practic dat fiind faptul că acestea ne oferă posibilitatea de a transporta toate cele necesare cu noi. Mai presus de aceste aspecte însă, gențile sunt acele accesorii care ne conturează cel mai bine personalitatea și stilul vestimentar al fiecăreia dintre noi.

Toamna este un sezon destul de pretențios în ceea ce privește vestimentația, de aceea este foarte  important sa fim atenți cu acordurile cromatice pe care le realizăm în această perioadă a anului. Gențile pentru femei trebuie să fie nelipsite din garderobă dat fiind faptul că prin intermediul acestora avem posibilitatea de a avea parte de o imagine impecabilă. Iată însă câteva sfaturi de la specialiștii în modă de care trebuie să ținem cont în acest sezon.

Această perioadă a anului este una destul de capricioasă în ceea ce privește temperaturile, fapt pentru care va trebui să ne îndreptăm atenția înspre piese vestimentare mai groase. Chiar dacă acestea sunt în general mai puțin confortabile decât cele pe care obișnuim să le purtăm vara și poate mai puțin elegante, specialiștii sunt de părere că o geantă achiziționată în mod corespunzător ne poate îmbunătăți imaginea vestimentației considerabil.

În materie de culori, în acest sezon se poartă foarte mult culorile ceva mai închise precum maro, gri, negru sau vișiniu. Aceste culori se pot adapta cu ușurință la ținutele pe care le purtăm în acest sezon. Pentru femeile ceva mai îndrăznețe, se poate opta si pentru genți de culoare portocaliu sau roșu închis.

Forma genții este de asemenea deosebit de importantă, de aceea specialiștii ne recomandă în acest sezon gențile în formă de semicerc sau cele dreptunghiulare. Aceste forme dau impresia unei genți de mărime potrivită chiar și în situația în care optăm pentru o geantă ceva mai încăpătoare.

„Gențile de piele naturală sunt la ora actuală unele dintre cele mai căutate tipuri de genți dat fiind faptul că acestea nu doar că oferă posesoarelor o imagine impecabilă, însă aceste genți dispun simultan și de o rezistență deosebită. În plus, o geantă de piele este întotdeauna în trend, indiferent de sezonul în care ne aflăm” a declarat Marius Filimon, administrator al magazinului Peloro, magazin cu genti pentru femei si barbati.

Nu în ultimul rând însă, o geantă potrivită înseamnă mai înainte de toate o geantă pe care să o putem adapta cât mai bine stilului personal și care  să reușească în același timp să spună o întreagă poveste despre posesor.

 Lasă un răspuns

Site creat de