Timp liber

Gentlemen In Business – un nou eveniment marca Business Ladies Club la Cluj-Napoca

Gentlemen In Business

În fiecare an, organizaţia Business Ladies Club dedică luna mai  domnilor, organizând unul dintre cele mai importante evenimente de antreprenoriat exclusiv pentru publicul masculin şi anume Gentlemen In Business. Cea de-a treia ediţie va avea loc anul acesta la The Office, Cluj-Napoca, în data de 26 mai. Evenimentul va începe la ora 13, va dura patru ore și se va încheia la ora 17.

Tema de anul acesta o reprezintă investiţiile şi noile trenduri în antreprenoriat. Se vor aborda subiecte precum brokeraj, investiţii în titluri de valoare, dar şi alte teme promiţătoare şi de actualitate precum inteligenţa artificială sau moneda virtuală. Fiind un eveniment marca Business Ladies Club, echipa de organizare este formată doar din domnişoare, ceea ce aduce o notă de inedit.

Primul speaker anunțat este Andrei Ursachi, antreprenor în serie şi Business Angel, cu o vastă experiență în dezvoltarea afacerilor şi domeniul criptomonedelor. Vom afla cum să investim eficient în acest domeniu și care sunt elementele esențiale pe care ar trebui să le cunoaștem.

Monica David, managerul de proiect a celei de-a patra ediţii susţine că: „ Proiectul este cu adevărat o provocare în cadrul organizaţiei Business Ladies Club deoarece trebuie să reuşim să privim abordarea acestuia prin ochii domnilor la care ne dorim să ajungă informaţia. Am ales ca ediţia aceasta să îmbine teme cu o rezonanţă mare şi care aduc elementul de noutate în domeniul antreprenorial, precum moneda virtuală sau inteligenţa artificială. Echilibrăm balanţa discuţiilor abordând şi subiecte clasice precum investiţiile sau tehnologia. Ne dorim ca evenimentul nostru să ofere un kit complet de informaţii gentleman-ului modern, pasionat de antreprenoriat. Experienţa celor trei ediţii anterioare ne-a ajutat să ne perfecţionăm munca şi cu siguranţă ediţia de anul acesta va atinge standardele pe care ni le dorim.”

Gabriela Ţepus, preşedintele organizaţiei Business Ladies Club, a declarat: „Ne dăm de fiecare dată silinţa ca prin evenimentele noastre să oferim informaţii calitative unui public cât mai larg, dar în special considerăm că avem o datorie faţă de publicul tânăr, motiv pentru care încercăm ca toate evenimentele marca Business Ladies Club să fie cât mai accesibile. Pe parcursul anilor, am organizat multe conferinţe care deja au devenit tradiţii anuale precum Business Ladies Conference sau  Lady Today, Business Lady Tomorrow. Singura problemă era că aceste evenimente erau dedicate exclusiv doamnelor. Aşadar, am considerat că luna mai este cea mai potrivită să o dedicăm unui eveniment special conceput pentru publicul masculin. A fost o provocare pe care am fost bucuroase să o acceptăm, iar acum putem spune că „Gentlemen In Business” este unul dintre cele mai mari evenimente pe care le organizăm şi este dedicat tuturor tinerilor antreprenori şi nu numai.

Business Ladies Club este o organizaţie non profit din Cluj Napoca, dedicată tinerelor care doresc să se dezvolte atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal. Pornind de la valori fundamentale precum „demnitate”, „integritate” şi „profesionalism”, membrii organizaţiei au reuşit să aducă în spaţiul clujean evenimente care strâng în fiecare an un număr tot mai mare de persoane. Dintre acestea amintim  Lady Today, Business Lady TomorrowBusiness Ladies Conference, Fashion Brand Identity sau Gentlemen In Business.

Înscrieri: https://goo.gl/mjuN7MLasă un răspuns

Site creat de