Social & Cultura

Gest de omenie la Cluj: cum au ajutat poliţiştii un tată disperat, care îşi ducea copilul de trei ani la spital

Gest de omenie la Cluj: cum au ajutat poliţiştii un tată disperat, care îşi ducea copilul de trei ani la spital

Un echipaj de poliție din Cluj-Napoca a fost lăudat pe Facebook după ce au ajutat un tată disperat care îşi ducea copilul de trei ani la spital.

Echipajul se afla în zonă, iar bărbatul le-a făcut semne disperate poliţiştilor, deoarece copilul avea probleme grave de respiraţie şi încerca să-l ducă într-un timp cât mai scurt la spital.

Poliţiştii din Cluj au făcut un gest minunat pentru un tată disperat, care încerca să-şi ducă copilaşul mai repede la spital. Micuţul respira foarte greu, iar tatăl său nu ştia cum să-l ducă mai repede la Urgenţe, aşa că poliţiştii s-au mobilizat imediat şi i-au deschis drumul, transformându-se în escortă.

În zona Calea Floreşti, vizavi de Bila, un domn cu un Volkswagen Golf albastru inchis, cu nr de Bihor, a facut semne disperate unei masini de politie deoarece copilul de 3 ani care era cu el nu mai avea aer si respira greu. Autospeciala Mercedes Vito, posibil autolaboratorul criminalistic , a oprit si dupa ce au vazut starea copilului au creat antemergator autoturismului condus de barbat”, a scris un martor la eveniment.

Astfel, tatăl şi copilul au ajuns în timp util la spital.

sursa: observator.tvLasă un răspuns

Site creat de