De Vazut, Important

Gestul unui poliţist din Cluj-Napoca a devenit viral pe Facebook (FOTO)

politist cluj gest rata strada

Gestul unui poliţist din Cluj-Napoca a devenit viral pe reţeaua de socializare Facebook, în doar câteva zile. Un clujean, aflat în zona Universităţii de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a fotografiat un poliţist care ajuta o raţă şi bobocii ei să treacă strada, în siguranţă. printre maşini.

Fotografia postata sâmbătă pe profilul de Facebook al clujeanului a strâns peste 260 de aprecieri şi tot atâtea distribuiri. Ovidiu, cel care a surprins momentul a declarat că circulaţia pe Calea Mănăştur era oprită, iar şoferii se întrebau cu mirare ce s-a putut întâmpla. Abia după câteva momente aceştia au observat ca poliţiştii clujeni au oprit circulaţia pentru a face un gest apreciat, mai apoi, de participanţii la trafic.

Era o maşină oprită în faţa mea şi nu ştiam de ce. Imediat pe banda din dreapta a apărut o maşină de Poliţie care a oprit în fata coloanei. Un poliţist a coborât din maşină şi a ajutat ratele să treacă strada, în siguranţă. După acest gest, traficul a fost reluat. Cel mai probabil, păsările au ajuns în zona universităţii de pe Lacul Chios sau de pe Canalul Morii” a declarat Ovidiu R. pentru cluju.ro.Lasă un răspuns

Site creat de