Timp liber, Important

Ghibstock, festivalul din curtea școlii, se întoarce cu cea mai mare ediție de până acum

ghibstock

Ghibstock, festivalul din curtea școlii, se întoarce cu cea mai mare ediție de până acum, în 17-18 mai.

De 10 ani curtea Liceului Onisifor Ghibu, din Cluj-Napoca, se transformă într-o adevărată mișcare, într-un festival organizat de tineri pentru tineri.

Mai multe nume ca în oricare alt an. The Kryptonite Sparks, Dj Shiver, Cred ca sunt Extraterestru, Argatu & Moș Martin dar și mulți alții vor face curtea școlii să vibreze. Muzica bună e pretutindeni, astfel încât participanții se pot bucura de scena Silent Garden, locul unde alegerea le aparține.

Când vrei să iei o pauză din dansat poți explora incinta festivalului pentru a descoperi zecile de surprize și activitățile care îți vor reaminti de copilărie.

Pornit în 2010, Ghibstock e mai mult decât un festival, fiind construit de voluntari în întregime, de oameni care cred în puterea unui astfel de eveniment și continuă, chiar dacă muzica se oprește. Ghibstock reprezintă un model educațional, având un rol important atât în ceea ce privește cauzele abordate de-a lungul anilor, cât și în dezvoltarea personală a voluntarilor implicați în organizarea evenimentului”, au declarat organizatorii pentru cluju.ro.

Cu fondurile strânse în acest an, voluntarii asociației BLANĂ! vor implementa două proiecte caritabile.

Tabăra Ghibstock va ajuta alți 25 de copii din satele de lângă Cluj. În cele 5 zile cu activități de educație nonformală îi vom încuraja pe copii să aibă mai multă încredere în ei, în cei din jur și cel mai important, le vom arăta că școala e mai mult decât ceea ce pare.

Comunitatea – Un proiect în satul copiilor, care va fi conceput și implementat de la zero, alături de ei. Astfel vom continua să construim ce am început în tabără, vor dezvolta abilități noi, vom oferi un cadru în care tinerii aplică ce au învățat în tabără pentru transformarea mediului în care trăiesc.

Abonamentele se pot găsi la ambasadorii noștri sau online, aici (www.ghibstock.ro), la prețul de 25 lei. Biletele pot fi achiziționate de asemenea la intrare, fiind disponibile și cele pentru o singură zi.

În fiecare an, un bilet vândut înseamnă o șansă pentru construirea unui viitor mai bun!

E #BLANĂ! să faci bine!Lasă un răspuns

Site creat de