Sport

Ghidul începătorului în pariuri online

Ghidul începătorului în pariuri online

La prima vedere pariurile sportive online pot părea foarte copleșitoare, totuși împărțirea diferitelor segmente în câteva secțiuni diferite va ajuta fiecare jucător să înțeleagă mai bine lucrurile dinaintea sa și termenii utilizați.

Totodată, este important să știți ce casă de pariuri să folosiți atunci când începeți plasarea de pariuri la casele de pariuri online .Îninte de a începe să pariați cel mai bine este să alegeți câteva case de pariuri, să vă deschideți cont pe site-urile lor pentru a compara prețurile și promoțiile oferite de acestea.

Majoritatea pariorilor profesioniști au cont la diverse case de pariuri online licențiate și le folosesc în funcție de prețurile și ofertele acestora.

Alimentarea contului de pariuri sportive

Alimentarea conturilor caselor de pariuri online, odată ce au fost selectate, este, în general, o situație de urgență iar depozitele depind de metoda de depunere cea mai utilizată pentru transfer instantaneu.

Este important să selectați o metodă de depunere care să se potrivească nevoilor dvs. personale, iar cele mai multe case de pariuri online vor procesa doar câștigurile potrivit metodei utilizate la depunere.

De asemenea, este important să verificați ofertele caselor de pariuri înainte de a face prima depunere, deoarece acestea pot să vă ceară să depuneți o anumită sumă minimă.

Cum să înțelegeți cotele

Înțelegerea cotelor de la fiecare casă de pariuri poate dura ceva vreme. Trebuie să studiați bine cotele pentru a le înțelege. Așadar, studiați-le bine, căci pot fi în favoarea voastră dacă știți cum să jonglați cu ele.

Pariuri simple

Pariul simplu este cel mai simplu tip de pariu. Faceți un pronostic pe evenimentul pe care doriți să pariați, introduceți suma pe care doriți să o jucați și închideți pariul. Dacă ghiciți rezultatul, câștigați pariul. Puteți selecta simultan până la 12 pronosticuri la pariuri simple.

Profitul este calculat prin înmulțirea cotei cu suma pariului vostru. De exemplu, dacă plasați un pariu de 5 euro la o cotă de 1,50, câștigul vostru posibil ar fi de 7,50 euro.

Pariuri combinate

De îndată ce faceți două sau mai multe predicții (de exemplu, în două meciuri de fotbal diferite), acestea vor apărea automat pe tabela de pariere ca pariu combinat. Puteți închide un pariu combinat selectând între 2 și 12 predicții. În acest caz, toate pronosticurile sunt combinate. Pentru a câștiga un pariu combinat, trebuie să ghiciți toate pronosticurile.

Cota totală se obține prin înmulțirea cotelor tuturor pronosticurilor individuale. De exemplu, dacă plasați un pariu de 5 euro la cote de 1,50, 2,00 și 1,80, câștigul vostru posibil este de 27,00 euro fiindcă rezultatul înmulțirii 1,50 x 2,00 x 1,80 x 5,0 euro este 27.00 euro.

Pariuri tip sistem

În cazul pariurilor tip sistem, nu toate pronosticurile trebuie să fie corecte pentru a obține profit. Un sistem de pariuri constă din mai multe combinații de pronosticuri și pariuri simple.

De îndată ce ați adăugat cel puțin trei pronosticuri (până la maximum opt) puteți plasa un pariu tip sistem. Pariurile tip sistem care se pot plasa depinde de numărul de pronosticuri pe care le faceți.

De exemplu, dacă ați selectat trei pronosticuri diferite, care reprezintă suma minimă necesară pentru plasarea unui pariu tip sistem, vi se pot oferi următoarele trei sisteme de pariuri:

„Sistemul 2/3”, care constă din 3 pariuri.

„Sistema – Trixie”, care constă din 4 pariuri.

„Sistem – Patent”, care constă din 7 pariuri.

Suma totală a pariului este calculată pe baza numărului de combinații posibile.

Pariuri gratuite

Multe case de pariuri online vor oferi noilor jucători pariuri gratuite pentru a-i atrage. Ar trebui să verificați fiecare ofertă individuală oferită de casele de pariuri legale. Multe se vor potrivi cu pariul inițial al pariorilor, iar unele case vor oferi bonusuri pariorilor în cazul în care vor pierde primul lor pariu.

Gestionați bugetului

Când vă faceți cont la o nouă casă de pariuri, încercați să vă gestionați bine bugetul. Nu vă lăsați duși de val și nu depășiți bugetul. Nu pariați mai mult decât vă permiteți să pierdeți.

Pentru a deveni pariori buni trebuie să aveți răbdare și să conștientizați că aveți multe lucruri de de învățat. Din acest motiv, la început este bine să pariați sume mici de bani și treptat să măriți miza.

Dacă vreți să aveți succes, trebuie să învățați să pariați responsabil. Și nu uitați ca în fiecare zi să mai învățați câte ceva intrând pe biletu-zilei.com , ghidul pasionaților de pariuri. Multă baftă!Lasă un răspuns

Site creat de