De Vazut

Gimini Moodtracker – aplicaţia lansată la Cluj care te ajută să îți dai seama cu cine și unde te simți bine

Gimini Moodtracker

Gimini Moodtracker este un tool inovativ pentru a înțelege cum oamenii și locurile ne influențează starea, bucuria.

Gimini Moodtracker este prima aplicație mobilă care te ajută să îți dai seama cu cine și unde te simți bine. Gimini Moodtracker adună informațiile într-o modalitate ușoară, distractivă și plină de semnificație. Cu un simplu gest îți poți înregistra starea de mai multe ori pe parcursul zilei, îți poți evalua convorbirile telefonice, iar toate aceste informații sunt adunate și suprapuse cu locul în care te afli în momentul înregistrării stării. Aplicația îți oferă răspunsuri concrete despre sursele creării stărilor tale și evoluția acestora în timp.

Cum te-ai simțit ieri la serviciu? Tocmai te-a sunat prietenul tău. Cum te-ai simțit în timpul convorbirii cu el? Dar aseară, în timpul cinei la noul restaurant din oraș? Sau pur și simplu cum te simți acum? Cu Gimini Moodtracker ai o modalitate rapidă de a introduce aceste stări, de a le păstra și de a înțelege mai bine de unde vin. Ca urmare a utilizării Gimini Moodtracker vei primi în timp real o serie de statistici cu informații concrete despre tine:

  • Poți vedea în timeline stările introduse (standard sau personalizate de tine)
  • Îți permite să distribui stările tale prietenilor tăi de pe Facebook
  • Poți vedea topul persoanelor cu care interacționezi și starea pe care ți-o dă fiecare
  • Înțelegi topul locațiilor în care te simți cel mai bine
  • Vezi topul stărilor tale pe zile, săptămâni, luni, cea mai bună zi și cea mai puțin bună
  • Îți oferă siguranța tuturor datelor cu un cod pin stabilit de tine

Toate aceste informații și multe altele îți sunt posibile doar cu un simplu “swipe” prin care, în diverse momente ale zilei, tu alegi să-ți introduci starea.

Gimini Moodtracker este prima aplicație dintr-o suită de aplicații mobile care are ca scop redescoperirea sinelui autentic și trăirea unei vieți în pace și bucurie. Viziunea echipei Gimini Apps este să fim din ce în ce mai mult noi înșine, să facem ce ne aduce pace și bucurie și să îi ajutăm pe ceilalți să facă la fel. Gimini Moodtracker e primul pas înspre împlinirea misiunii în viețile celorlalti. Este o unealtă pe care noi am testat-o în cadrul Gimini Workshops, ateliere de lucru gratuite pe care le organizăm de peste trei ani în Cluj-Napoca. Din punctul de vedere al parcursului spre sinele nostru autentic, Gimini Moodtracker este o unealtă de conștientizare a locului în care ne aflăm pe acest parcurs. Conștientizarea stării și înțelegerea cauzelor ei sunt esențiale pe acest drum, iar Gimini face demersul simplu și distractiv.

Gimini Moodtracker e disponibil pe Google Play pentru 3,49$, versiunea în limba engleză. Pentru moment, Gimini Moodtracker poate fi folosit doar în România, însă, din Noiembrie, va fi disponibil în toată lumea.

www.giminiapps.comLasă un răspuns

Site creat de